Domotica

     


Wooninrichting


Ben je bezig met een verbouwing van je volledige keuken en je bent op zoek naar de best passende toestellen? Of je nieuwe woning heeft nog beeld- en geluidsinstallaties nodig? Bij Elektro Lefevre regelen wij alles van A tot Z voor je project. We werken nauw samen met diverse partners zoals keukenbouwers, vakmannen en architecten om een naadloze werking te garanderen. Zo zorgen wij ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken rond het hele proces van advies, aankoop en installatie.


Integratie van beeld en geluid


Muziekvoorkeur en voorliefde voor film zijn een kwestie van smaak, beeld en geluidskwaliteit zijn dat niet. Wij helpen u met het ontwerp van u eigen stijlvolle thuisbioscoop en staan u bij in de realisatie van de geluidsinstallatie van uw dromen.

Van OLED-televisies, 4K projectoren tot draadloze muzieksystemen, u kan bij ons terecht voor de nieuwste technologieën op gebied van beeld en geluid. Onze adviseurs kom indien gewenst volledig vrijblijvend aan huis om jouw project te bespreken en jou alvast te voorzien van het nodige bekabelingsadvies. Maak daarom nu een afspraak!


   


 
Inbouw keukentoestellen


Er valt heel wat te beleven in een keuken: stomen, bakken, koken, wassen, opwarmen, koelen, … Bovendien vertoeven we steeds vaker in onze keuken. Met onze knappe inbouwtoestellen, luxe fornuizen en geruisloze dampkappen, zorgen wij dat alle toestellen naadloos aansluiten op uw interieur.

Onze adviseurs zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken rond het hele proces van advies, aankoop en installatie. Wij bieden niet alleen een oplossing voor elk budget maar ook nog een scherpe prijs op de beste merken. Maak daarom nu een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte!