Herstellingen

Dienst na verkoop en herstellingen.Als klant bij Elektro Lefevre kan u niet enkel rekenen op het beste advies maar ook op een professionele dienst na verkoop en herstellingen.

Bij de aankoop van een televisie, vaatwasser, koelkast en dergelijke meer, ontzorgen wij u op vlak van levering en installatie. Hiermee bedoelen we dat we, op afspraak, de installatie van uw nieuw toestel komen verwezenlijken. Dit gebeurt met de noodzakelijke professionele zorg.


Hebt u een defecte wasmachine, koelkast, televisie,….? U neemt vandaag contact op en wij garanderen u een interventie binnen de 24u.

Als dat toestel ter plaatse hersteld kan worden, kan u met onze technieker alle administratieve zaken regelen zodat een vlotte afhandeling mogelijk gemaakt wordt.

Indien er wisselstukken of andere onderdelen besteld moeten worden, neemt onze technieker dit ter harte en gaat hij zo spoedig mogelijk aan de slag zodanig dat de herstelling eerstdaags kan uitgevoerd worden. In afwachting hiervan kan u in ons winkelpunt terecht voor een gratis vervangtoestel om de termijn van herstelling te overbruggen.

Bent u zelf een handige harry of gaat u liever zelf aan de slag? Bij ons kan u ook terecht als u bepaalde onderdelen nodig hebt om tot actie over te gaan.

Kom gerust langs, liefst met enige informatie over het type toestel of het benodigde wisselstuk, en wij bekijken samen met u hoe we dit zo spoedig mogelijk aan u kunnen bezorgen.