Epicon 2 Wit Dali Print  PDF

Als je droomt van een fantastische geluidsbeleving biedt de EPICON 2 de perfecte uitweg. Laat je niet misleiden door de afmetingen van de luidspreker - de kleinste van de EPICON familie. Elegant gemonteerd op zijn op maat gemaakte standaard levert de EPICON 2 een verbluffend groot en correct driedimensionaal geluid dat zelfs op de meest veeleisende audiofielen indruk zal maken.Het Sterke Jongere Broertje?

Deze tweeweg-luidspreker beschikt over een 15-centimeter woofer en een soft dome tweeter. Daarbij zijn de technologische doorbraken die voor de grotere EPICON 6 en EPICON 8 zijn ontwikkeld ook in de EPICON 2 toegepast om een luidspreker te maken die de verwachtingen op basis van zijn formaat ver overtreft.De EPICON 2 laat perfect horen waar het bij deze serie om gaat: Minimale degradatie van het signaal…of om het maar eens rechtuit te zeggen: Transparantie en openheid op een tot nu toe nog nooit vertoond niveau.Deze luidspreker laat een zeer lineair en coherent gedrag zien en voelt zich prima thuis in kleine tot gemiddeld grote ruimtes. De frequentie-afname van de woofer is heel geleidelijk en de luidspreker gaat daardoor diep tot in de laagste frequenties. Alles bij elkaar zal dit in de meeste sets klinken als een veel grotere luidspreker dan het in werkelijkheid is.Binnen zijn werkingsgebied biedt de EPICON 2 volledig dezelfde kwaliteit als zijn grotere broers, de EPICON 6 en EPICON 8. Dit is de nieuwe compacte luidspreker voor de purist die de hoogste prestaties verlangt.Opmerking: Om de EPICON 2 stevig op de EPICON standaard te monteren moet hij worden vastgezet met de meegeleverde bouten.


De Epicon-serie volgt de Euphonia-reeks op en heeft een nog meer verfijnde Hybride tweeter, een combinatie van een softdome en ribbon driver. De woofers werden volledig in eigen huis ontwikkeld door Dali.
Aansluitingen
Bi-Amping
Algemeen
Aantal luidsprekers in de doos 1 speaker
Type speaker Boekenplank
Audio
Frequentiebereik 47 - 30000 Hz
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Houtfineer, Hoogglans
Breedte 214 mm
Diepte 366 mm
Gewicht 10,3 kg
Hoogte 386 mm
Kleur Wit
Luidsprekeropbouw
Actieve speaker
Luidsprekerfilters 2-weg
Tweeter 1 x 1,14-inch (29 mm)
Woofer 1 x 6.5-inch (165mm)
Luidsprekerprestaties
Aanbevolen versterker vermogen 30 - 200 W
Gevoeligheid 87 dB
Impedantie 4 ohm
  • 2.399,00€
  • Excl. BTW: 1.982,64€

Print  PDF

Tags: Epicon2WitEpiconDaliLuidsprekerSpeakersBoxen