AKZM 8480 IX Whirlpool Print  PDF

Deze Absolute Line 73 liter multifunctionele turbo-heteluchtoven met pyrolyse is uitgerust met een 6TH SENSE timer en een SoftClose-ovendeur. Uitvoering in Easy to Clean roestvrij staal.6th Sense technologie30 automatische recepten.

Dankzij de 6TH SENSE technologie kunt u razendsnel koken als een topchef en op de meest intuïtieve manier, met slechts één handeling, u hoeft alleen maar één van de 30 vooraf ingestelde recepten te kiezen.PyrolyseVlekkeloos schoon met één druk op de knop.

Wanneer u de pyrolysefunctie gebruikt, bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, dat vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons.XXL ovenCreatief koken zonder grenzen.

De XXL ovens bieden een capaciteit van 75 liter, bovendien kunnen de gerechten op 5 verschillende posities in de oven geplaatst worden.EnergieklasseBuitengewone energiebesparing.

Een oven in de A/A+ energieklasse verbruikt minder energie waardoor u bespaart op verbruik en uw energierekening lager wordt.


Een geavanceerd design en ongekende prestaties. Uniek en intuïtief design. Uitstekende prestaties. Een intuïtieve 6TH SENSE programmaknop voor het instellen van de juiste functie.
Algemeen
Inhoud ovenruimte 73 Liter
Ovenhoogte Standaard kolomoven (60 cm)
Verwarmingswijze Multifunctie Warme lucht
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0.91 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0.7 kWh
Energieklasse A+
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 3650 W
Nisbreedte (minimaal) 59,5 cm,mm
Nisdiepte (minimaal) 56,4 cm,mm
Nishoogte (minimaal) 59,5 cm,mm
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Pyrolyse
Ovenkenmerken
Grill
Snel voorverwarmen
  • 699,00€
  • Excl. BTW: 577,69€

Print  PDF

Tags: AKZM8480IXAbsolute DesignWhirlpoolOvenInbouw-ovensovens