Alaska Peper- en zoutmolen elektrisch 17cm quartz Peugeot Print  PDF

magazijnvoorraad

Kies voor een ludiek duo: de elektrische peper- en zoutmolen Alaska. De praktische molens Alaska van Peugeot laten u toe om tegelijkertijd moeiteloos te malen en te koken.De collectie elektrische molens Alaska van Peugeot, met hun ludieke ontwerp, zijn bedacht om met één hand moeiteloos te bedienen. Makkelijk in gebruik, het volstaat om de inox knop bovenop het bovenste deel van de molen in te drukken om hem te activeren. Elke molen is uitgerust met een transparant reservoir waarmee u makkelijk de specerij kunt onderscheiden die hij bevat, en met een klein lampje dat oplicht tijdens de activering zodat u het debiet voor de peper of het zout kunt controleren. De molens Alaska genieten van het Peugeot-maalwerk met onbeperkte garantie. Dit duo bestaat uit een elektrische peper- en zoutmolen in kwartsgrijze kleur. Hij wordt geleverd met batterijen, een vervanglampje en de nodige navulpacks van peper en zout om de molens te vullen. Het elektrische duo Alaska kwarts leent zich perfect om al uw dagelijkse schotels kleur en smaak te geven.


De Peugeot elektrische pepermolen/zoutmolen van de Alaska collectie is speciaal bedacht om maximaal hanteerbaar en praktisch te zijn. 
Zijn ovalen ontwerp en zijn ronde instelknop zorgen voor een perfecte grip. U houdt hem in een hand om de peper te malen en met de andere kunt u roeren, mixen, kloppen … Een echt dagelijks genot voor alle chef koks. Deze elektrische pepermolen is uitgerust met een transparant reservoir dat het vulniveau aanduidt en hij heeft ook een klein lampje onderaan. Met zijn elegante kwartsgrijze kleur, is dit een pittige versie vol karakter. Zoals bij alle Peugeot molens, heeft zijn stalen maalwerk een onbeperkte garantie. Deze pepermolen, beschikbaar in twee kleuren, kwarts en wit, wordt geleverd met 6 batterijen en een vervanglampje. 
Algemeen
Elektrisch
Fysieke kenmerken
Kleur/Stijl quartz
  • : 122
  • Alaska Peper- en zoutmolen elektrisch 17cm quartz Peugeot
  • Categorieën: TABLE Peper en zout sets
  • Lijnen: Alaska
  • Model: 2/28503
  • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
  • 112,85€
  • Excl. BTW: 93,26€
  • Adviesprijs fabrikant 112,90€

Print  PDF

Tags: AlaskaPeperenzoutmolenelektrisch17cmquartzAlaskaPeugeotPeper en zout sets