55PUS8809/12-Philips Print  PDF

Ultraslanke 4K Ultra HD-tv powered by Android, met driezijdig Ambilight en
Perfect Pixel Ultra HD.

Ultra HD op lichtsnelheid: de Philips 8800-serie Ultra HD-TV's met Ambilight. Geniet van verbluffende 4K-resolutie en razendsnelle verwerking dankzij de kracht van Android. Navigeren door uw Smart TV is sneller en leuker dan ooit.

Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt
Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt Uw woning is meer dan een huis, dus waarom kiest u geen TV die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm groter en uw kijkervaring meeslepender door aan drie kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo, spannend, intens en meeslepend.

4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien
Kijk TV op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditionele Full HD-TV. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt.

Perfect Pixel Ultra HD - ontdek een verbluffende beeldkwaliteit
Met onze bekroonde ervaring op het gebied van beeldkwaliteit als basis hebben we beeldkwaliteit met zeer hoge resolutie naar een compleet nieuw niveau getild. De algoritmen voor de beeldkwaliteit van onze Ultra Pixel HD Engine zetten elke soort invoer op uw scherm om in de beste Ultra HD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van de ultieme Ultra HD-scherpte van Philips.

Google Play Store - de wereld binnen handbereik
Voel u als een kind in een snoepwinkel. Geniet van een fantastisch assortiment apps, games en allerlei extra's, beschikbaar in de Google Play Store, bijvoorbeeld Chrome-browser, YouTube, Google Movies, Google Music, sociale netwerk-apps en meer... en dat allemaal op uw TV Powered by Android.

Met Twin Tuner kunt u meer dan één programma tegelijk kijken of opnemen
Nooit meer ruzie over wie wat wil zien. Met 2 tuners op uw TV kunt u tegelijkertijd naar uw favoriete serie en een voetbalwedstrijd kijken. Dankzij onze dubbele opnamefunctie kunt u één programma bekijken en het andere opnemen. Zo hebt u altijd iets geweldigs om op een later tijdstip naar te kijken.

Wijs, typ, spreek en gebaar - dat is pas echt slimme interactie
Communiceren met uw TV was nog nooit zo leuk of eenvoudig. Onze zeer intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke extraatjes zoals sneltoetsen, muisfunctionaliteit voor wijzen en klikken en een toetsenbord aan de achterkant... maar er is meer. Moet het geluid zachter? Een eenvoudige beweging van uw hand (geen afstandsbediening nodig!) en de ingebouwde camera herkent uw bewegingen en past de instellingen aan. Hebt u geen zin om het toetsenbord te gebruiken? Praat in uw afstandsbediening en de resultaten worden op uw TV-scherm weergegeven! Is dat slim of niet? D

De geïntegreerde Smart Camera verschijnt wanneer u deze nodig hebt
Zo ziet u hem, en zo niet meer! De intelligente camera van Philips blijft onopvallend verborgen aan de onderkant van de behuizing, zodat hij nooit afbreuk doet aan de strakke lijnen van uw televisie. Wanneer u een Skype-gesprek start, of via gebaren met uw TV wilt communiceren, schuift hij na één klik op de afstandsbediening heel handig naar beneden.

Uiterst gestroomlijnd voor een elegante uitstraling
Gestroomlijnd. Geavanceerd. Elegant. Nauwkeurig. Het Philips Ultra Slim-silhouet. Dat zo iets subtiels zo kan inspireren is niet verrassend, het is een verrijking van uw interieur.

1000 Hz PMR Ultra voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden
Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms op een Ultra HD-TV en daarom heeft deze Philips-TV 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra. U geniet dus van het ultieme in vloeiende Ultra HD-beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.
Traditionele TV's hebben een brede rand zoals de lijst bij een schilderij. Onze ultrasmalle rand is modern en dun.

Van apps tot Cloud TV: meer online entertainment dan ooit
Stelt u zich een alsmaar groeiend Smart-app-assortiment op uw TV voor. U kunt kiezen welke apps u wilt toevoegen aan uw dashboard, van YouTube tot muziek, video-on-demand en nog veel meer. Wilt u meer? Ontdek Cloud TV. Met honderden premium internationale zenders kunt u uw favoriete programma's bekijken en ontdekken wat populair is aan de andere kant van de wereld. Met Cloud Explorer hebt u toegang tot Dropbox TM waarmee u uw favoriete foto's en video's kunt weergeven (en delen) op het grote scherm.
  • 1.999,00€
  • Excl. BTW: 1.652,07€
  • op = op

Print  PDF

Tags: 55PUS8809/128000Philips TVTelevisieLcd / plasmalcdPlasmaFlatscreen tv's