5KSMCB5MY 4,8l keramische kom Pastelgeel KitchenAid Print  PDF

5KSMCB5MY 4,8l keramische kom Pastelgeel

Optioneel accessoire voor de keukenrobot met kantelbare kopAccessoires/toebehoren die perfect op elkaar afgestemd zijn geven je favoriete keukenhulp een frisse nieuwe dimensie. Moderniseer je iconische KitchenAid mixer/keukenrobot met deze trendy, handgemaakte keramische kom. Deze veelzijdige keramische kom van 4,8 L oogt klassiek en elegant, heeft een handvat en giettuit om gemakkelijk ingrediënten te verplaatsen en is stevig genoeg om allerlei soorten ingrediënten in te mengen. Daarnaast is het keramiek niet alleen vlekvrij, maar kan het ook niet barsten of schilferen. Omdat het materiaal niet poreus is, absorbeert het geen geuren, smaken en bacteriën en is het geschikt voor de microgolfoven, oven, diepvriezer en de bovenste lade van de vaatwasser. Een speciaal ontworpen montagering uit polymeer zorgt ervoor dat de keramische kom goed past op de grendelplaat van de mixer/keukenrobot. Verwijder deze ring voordat je de kom in de oven gebruikt.Een kleurrijke aanvulling op de iconische mixer/keukenrobotGeschikt voor de microgolfoven, oven, diepvriezer, en de bovenste lade van de vaatwasmachine. Verwarm ingrediënten of laat ze afkoelen; gemakkelijk te reinigenVeelzijdige keramische kom van 4,7 L met handvat en giettuit om allerlei soorten ingrediënten te mengen en grote hoeveelheden gemakkelijk te verplaatsenKeramische kom: De niet-poreuze keramische kom absorbeert geen geuren, smaken of bacteriën van voedsel. Bestand tegen vlekken, schilferen, en barsten of craqueleren.


Gemaakt om te werken en lang mee te gaan. Met een uitgebreid assortiment hulpstukken om uit te kiezen, gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open.

Elke kok drukt zich op een heel eigen manier uit. Een persoonlijke wijze, die alle zintuigen omvat: zien, aanraken, proeven. Het unieke professionele ontwerp van de KitchenAid Artisan® mixer/keukenrobot maakt deze tot een verlenging van uw handen, uw verbeeldingskrachten, uw vaardigheid. Met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kan hij u inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken.
  • 99,00€
  • Excl. BTW: 81,82€

Print  PDF

Tags: 5KSMCB5MYArtisan Mixer 48lKitchenAidKeukenrobots accessoires