C 9 CEN Black-Jamo Print  PDF

De tweede generatie Concert luidsprekers krijgt een flinke makeover. De Jamo Concert luidsprekers zijn van de hand van de bekende luidsprekerdesigner Kieron Dunk. Eenvoudige lijnen en een natuurlijke textuur laten toe dat elke speaker mooi in het interieur opgaat.

Hybride cones verbeteren de stijfheid en sterkte van het aluminium en titanium en geven een goede respons. Een nieuw Long Displacement Surround (LDS) design voor de woofers en de midrange drivers zorgt voor een betere respons in het laag en als resultaat daarvan een meer open sound. Verder werden ook de tweeters aangepakt zodat ze in het hoog minder vervorming geven.

Het unieke design van de luidsprekergrille liet de makers toe om akoestisch storende magneten te vermijden. De tweede generatie Concert luidsprekers krijgt een flinke makeover. De Jamo Concert luidsprekers zijn van de hand van de bekende luidsprekerdesigner Kieron Dunk. Eenvoudige lijnen en een natuurlijke textuur laten toe dat elke speaker mooi in het interieur opgaat.
Functies
Noise Figure 2 x 101,6 dB
Notificatie van telefoonoproepen 88
Fysieke eigenschappen
Afwerking Zwart
Breedte 46 cm
Diepte 21,95 cm
Hoogte 17,9 cm
Fysieke kenmerken
Nuttige lengte 6 cm
Luidspreker
Systeem 2-weg
Tweeter 25
Microgolfkenmerken
Type speaker Center
Prestaties
Frequentiebereik 55 - 24000 Hz
Versterker
Vermogen 140 W
  • 299,00€
  • Excl. BTW: 247,11€

Print  PDF

Tags: C 9 CEN BlackNew ConcertJamoLuidsprekerSpeakersBoxen