Acoustimass 5 series V Black Bose Print  PDF

Voel hoe iedere nuance in de muziek tot in het kleinste detail naar voren komt met het Acoustimass® 5 Series V system. De twee opnieuw ontworpen Direct/Reflecting® Series II speakers hebben een slank design dat het geluid stijl geeft. En een verborgen Acoustimass®-module produceert diep laag voor al je muziek. Als je muziek wilt in de grotere ruimten van je huis, is dit het perfecte systeem.

De Direct/Reflecting® Series II cube speakers hebben een design dat eruit springt. Elke behuizing bevat nauwkeurig afgestelde drivers die de hele ruimte vullen met ruimtelijk geluid, en niet alleen 'sweet spots' creëren. Met de optionele beugels zijn ze goed aan de muur te bevestigen en zitten ze bijna vijf centimeter dichter op de muur in vergelijking met het vorige model.

Door de zuivere baslijn en krachtige beats komt de muziek tot leven. Onze Acoustimass®-module reproduceert dat laag met nauwkeurige diepte en helderheid bij elk volume, zonder hoorbare vervorming. Als je de module uit het zicht plaats, is het net of al het geluid uit de kleine cube-luidsprekers stroomt.Home cinema en hifi stereo luidsprekersets van Bose als een aanvulling op componenten (zoals een DVD- of CD-speler) die het interieur toch vrijwel ongemoeid laten door de combinatie van het design met de technische performatie.
Algemeen
Type speaker Luidsprekerset, Luidsprekerset
Fysieke kenmerken
Breedte 8.32, 8.32 cm
Breedte subwoofer 19, 19 cm
Diepte 8.49, 8.49 cm
Diepte subwoofer 35,5, 35,5 cm
Hoogte 18.95, 18.95 cm
Hoogte subwoofer 48, 48 cm
Kleur Zwart, Zwart
  • 599,95€
  • Excl. BTW: 495,83€

Print  PDF

Tags: Acoustimass5seriesVBlackAcoustimassBoseLuidsprekerSpeakersBoxen