Acoustimass 10 Series V White Bose Print  PDF

Ruimtelijk geluid uit vijf luidsprekers. Krachtig laag. Slank design. Het Acoustimass 10 Series V speaker system heeft alles in huis voor liefhebbers van home cinema met een voorliefde voor verschillende componenten. Het is ons beste Acoustimass system, met opnieuw ontworpen Direct/Reflecting Series II cube speakers die mooi bij je hdtv passen. Met het krachtige laag van de geavanceerde Acoustimass-module geniet je iedere dag meer van al je entertainment.

Direct/Reflecting speakers produceerden al krachtig geluid uit hun kleine formaat. En nu zijn ze zelfs nog beter en kleiner, met nauwkeurig afgestelde drivers in de luidspreker voor een indrukwekkende geluidservaring. Ze passen perfect bij je hdtv en zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen met de optionele beugels. Ze zijn makkelijk te bevestigen en zitten bijna vijf centimeter dichter op de muur dan het vorige model.

Een goed verhaal maakt een film goed. Maar goede geluidseffecten maken een film geweldig. Dat is het doel van de Acoustimass-module. De Bose-technologieën en twee krachtige naar beneden gerichte drivers geven precies de impact die jij wilt. Zuiver, diep geluid, zonder hoorbare vervorming. Zelfs op hoog volume. Je kunt de laageffecten naar wens aanpassen met de regelknoppen. En je kunt de module achter een bank of gordijn uit het zicht plaatsen.Home cinema en hifi stereo luidsprekersets van Bose als een aanvulling op componenten (zoals een DVD- of CD-speler) die het interieur toch vrijwel ongemoeid laten door de combinatie van het design met de technische performatie.
Algemeen
Type speaker Luidsprekerset
Fysieke kenmerken
Breedte subwoofer 20,7 cm
Diepte subwoofer 64,3 cm
Hoogte subwoofer 41,5 cm
Kleur Wit
  • 1.279,95€
  • Excl. BTW: 1.057,81€

Print  PDF

Tags: Acoustimass10SeriesVWhiteAcoustimassBoseLuidsprekerSpeakersBoxen