552071 LotusGrill Print  PDF

De LotusGrill Cooker & Minigrill is vanwege haar compactheid dé ideale metgezel voor truckers, campers, outdoor en om te picknicken.

Met de LotusGrill kan u met ongeveer 180 gram houtskool 1 uur koken of barbecueën. De LotusGrill is binnen 3 minuten gebruiksklaar, bereikt temperaturen tot 350 °C en is rookvrij doordat het vet niet op het houtskool kan druppelen.

De LotusGrill beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is. De ventilator wordt door een geïntegreerde batterij aangedreven waardoor het hetzelfde effect ontstaat als een blaasbalg. De houtskool wordt door middel van brandpasta aangestoken en hierdoor is de barbecue snel gebruiksklaar. De aan/uit-knop fungeert tevens als een variabele temperatuurregelaar.

Hoe meer lucht aan de houtskool wordt toegevoerd, hoe beter deze zal branden. De koude lucht wordt door de onderste sleuven aangezogen en door de luchtpijp naar het houtskoolreservoir geleid.

Het grillrooster en de binnenste schaal kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

De lange sleuven van de buitenste schaal zorgen ervoor dat de ruimte tussen de binnenste en buitenste schaal met koude lucht wordt geventileerd en dat de hete lucht door de sleuven van de binnenste schaal kan ontsnappen. De buitenste schaal wordt dus nooit heet. De LotusGrill Cooker & Minigrill wordt geleverd inclusief handige draagtas, Je kunt de LotusGrill dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
  • 109,00€
  • Excl. BTW: 90,08€

Print  PDF

Tags: 552071LotusGrillHoutskoolbarbecues