DMC-FZ300 Zwart Panasonic Print  PDF

Met de LUMIX DMC-FZ300 wordt alles ultrasnel vastgelegd. Dat kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden, want de camera is voorzien van een robuuste spatwater- en stofbestendige behuizing. De LUMIX DMC-FZ300 is uitgerust met de nieuwste 4K-technologie van Panasonic, waaronder de 4K-fotofunctie waardoor je nooit meer het perfecte fotomoment mist. De 25-600 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT lens biedt F2.8 over het volledige bereik. Ongeacht de afstand tot het onderwerp of hoe snel dit beweegt, laat deze lens het niet ontsnappen. En het constante diafragma F2.8 verbetert fotograferen bij weinig licht over het gehele zoombereik. Daarnaast zorgt de black box-technologie Nano Surface Coating van Panasonic voor een extreem lage reflectieverhouding, toegepast op de LUMIX FZ300 voor uitzonderlijke optische prestaties met een verbluffende duidelijkheid door flaring (lichtvlekken) en ghosting te minimaliseren.Veelzijdige 4K Superzoom cameraMet de Lumix DMC-FZ300 wordt alles ultrasnel vastgelegd. Dat kan zelfs onder de zwaarste omstandigheden, want de camera is voorzien van een robuuste spatwater- en stofbestendige behuizing. De Lumix DMC-FZ300 is uitgerust met de nieuwste 4K-technoligie van Panasonic, waaronder de 4K-fotofunctie waardoor je nooit meer het perfecte fotomoment mist.25 tot 600 mm zoom met F2.8 over het volledige bereikDe 25-600 mm LEICA DC VARIO-ELMARIT lens biedt F2.8 over het volledige bereik. Ongeacht de afstand tot het onderwerp of hoe snel dit beweegt, laat deze lens het niet ontsnappen. En het constante diafragma F2.8 verbetert fotograferen bij weinig licht over het gehele zoombereik. Daarnaast zorgt de black box-technologie Nano Surface Coating van Panasonic voor een extreem lage reflectieverhouding, toegepast op de LUMIX FZ300 voor uitzonderlijke optische prestaties met een verbluffende duidelijkheid door flaring (lichtvlekken) en ghosting te minimaliseren.Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weining lichtDe High Sensitivity MOS-sensor met 12,1 megapixels in combinatie met de Venus Engine zorgt zowel voor een kwalitatief hoogwaardige beeldopname als voor een uiterst snelle signaalverwerking. Het superieure ruisonderdrukkingssysteem levert scherpe beelden, zelfs bij weinig licht tot ISO 6400.  De Venus Engine blinkt ook uit in diffractiecompensatie voor het maken van scherpe, heldere foto´s, zelfs bij een klein diafragma.Correctie over 5 assen/kantelcorrectieHYBRID O.I.S.+ over 5 assen (Optical Image Stabilizer Plus)* zorgt voor uit de hand opgenomen video die vrij is van bewegingsonscherpte. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen – horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie. De Level Shot-functie detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als u de camera kantelt. Hij maakt stabiele video zelfs bij onder een grote hoek filmen zonder te kijken.

 


Het Lumix-gamma biedt camera's voor alle gelegenheden en omstandigheden die even gemakkelijk kunnen worden gebruikt door een cameraleek als door een ervaren fotograaf.
Aansluitingen
Accessoireschoen
HDMI-poort
USB-aansluiting
Beeldopname
Maximaal aantal foto's per seconde 60 fps
Camera
Opnamekwaliteit van video 2160p (4K Ultra HD) pixels
Connectiviteit
Bluetooth
NFC
Wi-Fi
Fysieke kenmerken
Breedte 13,2 cm
Diepte 11,7 cm
Drukbestendig
Gewicht 690 g
Hoogte 9,1 cm
Kleur Zwart
Vorstbestendig
Gebruiksgemak
Schokbestendig
Stofbestendig
Waterbestendig
Lens
Brandpuntsafstand 25 - 600 mm
Maximaal diafragma f2.8 - 8.0
Optische zoom 24 x
Opslag
Interne opslag
Type geheugenkaart SD / SDHC / SDXC
Scherm
Aanraakscherm
Kantelbaar scherm
Schermgrootte 3 inch
Sensoren
Effectief aantal megapixels 12,1 megapixels
GPS
ISO-gevoeligheid 100 - 6400
Sluitertijd 1/4000 s
Type beeldsensor MOS
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Batterij meegeleverd
Batterijtechnologie Lithium-ion
Batterijtype Pack
Zoeker
Type zoeker Elektronisch
Zoeker
  • 549,99€
  • Excl. BTW: 454,54€
  • Adviesprijs fabrikant 580,00€

Print  PDF

Tags: DMCFZ300ZwartLUMIXPanasonicFototoestel digitaalFotocamera's digitaalCamera's digitale fotoSpiegelreflexcamera'scompactcamera'sFototoestelreflexcamerareflex