ISX-80 White Yamaha Print  PDF

Deze slanke unit herbergt hifi-specificaties met zijn twee woofers van 8 cm en twee onafhankelijke tweeters. Daarnaast, ondersteunt hij WAV/FLAC/AIFF 192 kHz/24-bit en Apple Lossless 96 kHz/24-bit high resolution audio-codec.

Mooi kunstkaderontwerp verfraait iedere woonruimte. Doordat de unit een compact ontwerp van 30 cm heeft, kan hij aan de wand worden gehangen. De kast van mooie kwaliteit is een verfraaiing van het vertrek.

De ISX-80 ondersteunt MusicCast via een draadloos netwerk, zodat je kan genieten van muziekbronnen die overal in huis staan. Je kan zelfs genieten van muziek van apparaten die op de externe ingangen van MusicCast-apparaten zijn aangesloten en die naar de ISX-80 wordt gestreamd. Daarnaast ondersteunen alle MusicCast-modellen Bluetooth, zodat je niet alleen de FM-bron van de ISX-80 naar andere ruimtes kan distribueren, maar ook muziek van videohosting-services en muziek-apps.Audio en meubilair van hoge kwaliteit. De prachtige tijden die Restio brengt, zullen prettige herinneringen worden. Geniet van je speciale muzikale momenten.
Aansluitingen
AUX-ingang
Netwerkaansluiting
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom
Hi-res audio
Radio-ontvangst FM, Internetradio
Streaming muziekdiensten
Bediening
Geschikt voor Android
Geschikt voor iOS
Koppeling met app
Connectiviteit
AirPlay AirPlay v1
Bluetooth
Wi-Fi
Functies
Wekfunctie
Fysieke kenmerken
Breedte 30.2 cm
Diepte 6.5 cm
Gewicht 3,3 kg
Hoogte 30.2 cm
Gebruiksgemak
Waterbestendig
Stroom
Type stroomvoorziening Netstroom
  • 449,00€
  • 299,00€
  • Excl. BTW: 247,11€
  • op = op

Print  PDF

Tags: ISX80WhiteRestioYamahaDraadloze speakers