PIV975DC1E Bosch Print  PDF

magazijnvoorraad

De inductie kookplaat met PerfectFry BraadSensor Plus: perfecte resultaten dankzij een automatische en constante temperatuurregeling.Comfort profielElegant design met aflopend front aan de voorzijde en metalen strips aan de zijkanten.DirectSelect PremiumMet een druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies selecteren.PanBoostVoor het snel opwarmen van de panPerfectFryBraadsensor met 5 temperatuurstanden
  •  


Voor u moet alles even onberispelijk werken als het eruitziet. Dat u dergelijke hoge eisen stelt, is in uw huis te zien – het is tot in het kleinste detail doordacht en hoogwaardig ingericht. Daarom overtuigen ook uw huishoudtoestellen met hun buitengewone kwaliteit en eersteklas design.

Vanaf nu biedt uw woning u geavanceerde nieuwe mogelijkheden – dankzij de Home Connect-functie. Bedien uw huishoudtoestellen moeiteloos op afstand, en houd te allen tijde een oogje in het zeil. U krijgt ook continu toegang tot alle digitale gebruiksaanwijzingen en tot handige tips die u het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken – met uiteraard perfecte resultaten.
Algemeen
Type kookplaat Inductie
Bediening
Type bediening Sensortoetsen
Functies
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 11100 W
Afwerking rand Facet
Breedte 90 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding restwarmte
Kookplaatkenmerken
Aantal kookzones 5
Booster-functies
Veiligheid
Automatische uitschakeling
Kinderbeveiliging
Overkookbeveiliging
  • 1.134,00€
  • Excl. BTW: 937,19€
  • Adviesprijs fabrikant 1.589,99€

Print  PDF

Tags: PIV975DC1ESerie 8BoschKookplaatkookplaten