Senseo Quadrante HD7865/80 Intense Red Philips Print  PDF

magazijnvoorraad

De nieuwe Senseo Quadrante-koffiemachine maximaliseert de koffiesmaak dankzij de innovatieve Senseo koffieboosttechnologie. De 45 aromamondstukken verspreiden het hete water optimaal over uw hele pad zodat het alle 50 koffiebonen tegelijk bereikt.

 De SENSEO-koffieboosttechnologie haalt alles uit uw padHaal alles uit uw pad dankzij de innovatieve SENSEO koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere, rijkere smaak. Het hete water wordt via 45 aromamondstukken op een verfijnde, optimale manier verspreid over de gehele SENSEO koffiepad, alle 50 koffiebonen in één keer. Daardoor kan elk stukje gemalen koffie zijn aroma's en smaken afgeven en geniet u van een rijkere, vollere smaak.Uniek koffiezetapparaat dat 2 kopjes tegelijk zetDit SENSEO koffiezetapparaat bereidt een of twee kopjes heerlijke SENSEO koffie in minder dan een minuut.Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formatenDe lekbak is in hoogte verstelbaar, zodat het SENSEO koffiezetapparaat van Philips plaats biedt aan kopjes en mokken van verschillende grootte.Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparenUw SENSEO koffiezetapparaat wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.Voor ieder wat wils dankzij een verscheidenheid aan koffiesmakenSENSEO biedt een verscheidenheid aan koffiesmaken, elk met een uitgesproken eigen nuance al naargelang uw persoonlijke voorkeur.


Uniek koffiezetsysteem (met koffiepads) van Philips (en Douwe Egberts): elke kop vers gezet en altijd de juiste balans tussen koffie en water. De garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma.
Accessoires
Met isoleerkan
Algemeen
Capaciteit (kopjes) 8
Inhoud waterreservoir 1,2 Liter
Soort koffie Senseo-pads
Ergonomie
Verstelbare hoogte
Filtering
Afneembare filterhouder
Functies
Aromaselector
Regelbare koffiehoeveelheid
Timerfunctie
Voorverwarmplaat kopjes
Fysieke kenmerken
Gewicht 2 kg
Kleur Zwart, Rood
Materiaal Kunststof
Gebruiksgemak
Druppelstop
Snoerlengte 0,8 m
Koffie
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 1450 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling
Waterreservoir
Zichtbaar waterpeil
  • 110,99€
  • Excl. BTW: 91,73€
  • Adviesprijs fabrikant 119,99€

Print  PDF

Tags: SenseoQuadranteHD786580IntenseRedSenseoPhilipsKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines