Art 48 UHD alu-black 54458W87 Loewe Print  PDF

Geen enkele tv ter wereld zapt zo snel als de toestellen uit de nieuwe televisielijn Loewe Art. Wanneer reclame een speelfilm onderbreekt, weet de kijker dus meteen wat er op dat moment te zien is op andere zenders. Supersnel omschakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort.

De Smart tv2move app maakt van uw tablet heel gemakkelijk een tweede televisietoestel. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw Loewe-televisie naar Grey's Anatomy in HD kijken, terwijl u op uw tablet een andere zender ontvangt. Daarmee houdt niets u nog tegen om ook van televisiekijken te genieten op ongewone plekken, zoals op uw terras of balkon.

Bij de materiaalkeuze en de verwerking kiest Loewe enkel het beste. Voor het geborstelde aluminium was er voor ons slechts één optie: de internationaal meest vooraanstaande aluminium-veredelaar Piesslinger uit Molln in Oostenrijk. Voor de omlijsting - en de aluminium-voet– geldt dus: "Made in Germany" en "Veredeld in Oostenrijk".

De voor-en achterkant van de Loewe Art hebben beiden een elegant uiterlijk, ideaal om vrijstaand in de kamer te worden opgesteld – De nieuwe Loewe Art overtuigt bovendien met verborgen aansluitingen en intelligente kabelgeleiding.

Het hoogst aantal Hertz? Fabrikanten roepen vandaag om het hardst dat zij het hoogst aantal Hertz bieden. Onbelangrijk. Wat echt telt is het resultaat. Het Ultra-High-Definition-display van de Loewe Art biedt een vier keer hogere resolutie dan de klassieke Full-HD-toestellen. Dit is echter pas een nuttige innovatie wanneer u het echt kunt gebruiken! Foto's of video's in Ultra-HD kwaliteit worden via HDMI, USB-stick of van uw thuisnetwerk prachtig weergegeven. Het meeste beeldmateriaal dat we vandaag te zien krijgen voldoet nog niet aan de nieuwe standaard. Programma's worden doorgaans nog niet gefilmd met Ultra HD-camera's. Daarom worden de beelden opgewaardeerd zodat u kunt genieten van de Ultra-HD-kwaliteit.

Het Loewe Ultra HD Scaling Algoritme zorgt voor een upscaling van de momenteel beschikbare 1.920 x 1.080 pixels naar maar liefst 3.840 x 2.160 pixels – en dat betrouwbaar en loepzuiver voor zichtbaar meer details en scherpte - ook bij Full-HD programma's.

Vandaag biedt de Loewe Art een geluidskwaliteit dat kan aansluiten bij veel HiFi-systemen - en sommigen zelfs de loef afsteekt. Luidsprekers van twee maal 40 watt genereren een akoestisch vermogen tot 90 dB. De lange, rechthoekige luidspreker onder het beeldscherm is niet alleen 300 procent krachtiger dan het geluid bij andere TV-toestellen. Het geluid wordt ook veel fijner en preciezer weergegeven dan met de gebruikelijke smalle, ovalen luidsprekers. Bij Loewe Art is perfect geluid direct ingebouwd.

De compromisloze aanpak van Loewe combineert een perfecte vormgeving met de beste functionaliteit. Hierbij worden er niet alleen bij de vormgeving van de TV-behuizing of de luidsprekers maatstaven gezet, maar ook voor wat betreft de bediening. Een elektronisch apparaat is op de lange termijn alleen prettig wanneer het gebruik ervan zo eenvoudig en aangenaam mogelijk is. Dat betekent: inschakelen, beginnen en begrijpen – zonder dat er handleidingen met kleine lettertjes bestudeerd hoeven te worden. En dat u zich steeds weer opnieuw plezier kunt beleven aan alle mogelijkheden! Bij het Loewe bedieningssysteem Loewe Assist Media 2015 hebben we de navigatie nog duidelijker gemaakt. Zoals altijd kunnen er op het Home Screen favorieten worden opgeslagen – met één druk op de knop. Nieuw is de filterfunctie die voor deze collectie kan worden toegepast – om bijvoorbeeld meteen alle videogerelateerde favorieten te vinden.De gekende Loewe Art kreeg een grondige make-over. Dit product wordt ook wel eens ‘het instapmodel’ genoemd. Nu, wat ons betreft een instapmodel met klasse, want deze Loewe Art is voorzien van de Ultra HD-technologie en produceert een geweldig ruimtelijk geluid. Daarnaast zorgt ook de behuizing van het toestel voor een extra touch. Het toestel heeft een frame in aluminium en werd minutieus afgewerkt. De kabels werden netjes weggewerkt waardoor het ontwerp beter tot zijn recht komt. De kwalitatieve materialen zorgen niet alleen voor een premiumuitstraling maar ze ondersteunen ook op technisch vlak de geluidskwaliteit. U kunt hem aan de muur hangen, op een kast zetten of vrij in de ruimte plaatsen op een Floor stand.
3D
Geschikt voor 3D
Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 4
Aantal USB-poorten 3
CI+ ingang
Component
Hoofdtelefoonaansluiting
Netwerkaansluiting
Scart
Afspeelmogelijkheden
Smart TV
Algemeen
Type TV LED
Audio
Uitgangsvermogen (totaal) 2 x 20 W
Bediening
Koppeling met app
Connectiviteit
Wi-Fi
Energieverbruik
Elektrisch verbruik 104 W
Elektrisch verbruik (stand-by) 0,5 W
Energieklasse B
Jaarlijks elektrisch verbruik 144 kWh
Fysieke kenmerken
Diepte (met tafelvoet) 55-250 mm
Gewicht met voet 19 kg
Hoogte (met tafelvoet) 698 mm
Scherm
Ambilight
Beelddiagonaal (cm) 122 cm
Beelddiagonaal (inch) 48 inch
Beeldverbetering 100 Hz
Curved TV
Schermresolutie 3840 x 2160 (Ultra HD 4K)
TV-tuners
Ether (DVB-T)
Ether (DVB-T2)
Kabel (DVB-C)
Satelliet (DVB-S2)
B
  • : 155
  • Art 48 UHD alu-black 54458W87 Loewe
  • Categorieën: Outlet
  • Lijnen: Art
  • Model: Art 48 UHD alu-black 54458W87
  • Beschikbaarheid: Contacteer voor voorraad
  • 2.199,00€
  • 1.499,00€
  • Excl. BTW: 1.238,84€
  • op = op

Print  PDF

Tags: ecolabelArt48UHDalublack54458W87ArtLoeweTelevisie