Expression Home XP-55 Epson Print  PDF

magazijnvoorraad
Superieure resultaten
De XP-55 is speciaal ontworpen voor enthousiaste fotoliefhebbers die resultaten van topkwaliteit willen. De printer maakt gebruik van Epson's eigen Claria Photo HD Ink, een uitzonderlijk zeskleureninktsysteem met afzonderlijke inktpatronen voor duurzame foto's van superieure kwaliteit die maar liefst 300 jaar kunnen worden bewaard in een fotoalbum¹.

Mobiel afdrukken
Epson Connect bestaat uit Epson iPrint²– voor eenvoudig en draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets; Epson Creative Print² – foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, en Epson Email print² – overal ter wereld afdrukken door foto´s en documenten rechtstreeks naar de printer te mailen. AirPrint³ wordt ook ondersteund.

Draadloze connectiviteit
Thuis op elke plek draadloos afdrukken. Dankzij de automatische Wi-Fi-instelling? kunt u in een handomdraai draadloos via uw laptop of computer afdrukken. De XP-55 is tevens voorbereid voor draadloze PictBridge, zodat u direct kunt afdrukken vanaf compatibele camera's.

Veelzijdige afdrukmogelijkheden
De dubbele papierlade, één voor A4 en één voor fotopapier, en een invoer voor speciale media om dikkere kaarten af te drukken bieden gemakkelijke, veelzijdige afdrukopties. U kunt ook direct afdrukken op geschikte cd's en dvd's. Via dubbelzijdig afdrukken kunt u geld besparen en milieuvriendelijker werken.

- Fotoafdrukken van hoge kwaliteit: Claria Photo HD-inkten voor uitzonderlijke, duurzame foto's
- Flexibel: Wi-Fi-aansluitmogelijkheden en eenvoudig mobiel afdrukken.
- Dubbele papierladen: Eén voor A4-papier en één voor fotopapier
- Veelzijdige media: Drukt af op tal van media, inclusief dikke kaarten en cd's/dvd's
- Snelle resultaten: Drukt een foto af in slechts 10 seconden?Maak gebruik van de Expression-reeks van Epson voor het printen van uw dagelijkse documenten, vakantiekiekjes, foto's waar trots op bent en meer. Geniet van de vrijheid om af te drukken vanaf laptops, smartphones en tablets met onze Wi-Fi modellen. Deze printers maken gebruik van individuele inktcartridges voor het produceren van betrouwbare, levendige kleuren en duidelijke afdrukken, zodat u alleen de gebruikte kleur hoeft te vervangen van de vier, vijf of zes kleuren inktsets. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en integreren bij u thuis dankzij hun compacte en stijlvolle ontwerp. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd dankzij de permanente Micro Piezo-printkop.
 
Aansluitingen
Aantal USB 2.0-poorten 1
Netwerkaansluiting
USB-aansluiting
Afdrukken
Papierformaat A4, A5, A6
Algemeen
Printtechnologie Inkjet
Type printer Alleen printen
Connectiviteit
Bluetooth
Fysieke kenmerken
Breedte 390 mm
Diepte 338 mm
Gewicht 5000 g
Hoogte 141 mm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Met scherm
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 6
Direct printen
Standaard invoercapaciteit 100 pp
Opslag
Geheugenkaartlezer
  • 149,99€
  • Excl. BTW: 123,96€

Print  PDF

Tags: ExpressionHomeXP55ExpressionEpsonPrinterComputer-printers