LC-227XL BK-M-T-C HC EX Alarm LC227XLVALBP Brother Print  PDF

magazijnvoorraad

Voordeelverpakking met alle vier cartridges LC-225XLC, LC-225XLM, LC-225XLY, LC-227XLBKOriginele producten van Brother. De beste keuze!Nadat u geld hebt uitgegeven aan een goede printer, is het logisch dat u ook waarde hecht aan de inkt, de toner en de papiersoorten die u met deze printer gaat gebruiken. Als u kiest voor originele verbruiksartikelen van Brother krijgt u niet alleen het beste resultaat. U bent uiteindelijk ook veel voordeliger uit.Waarom originele producten van Brother?De inkten en papiersoorten van Brother zijn speciaal ontwikkeld voor het beste resultaat. Als u ze in combinatie gebruikt, gaan uw afdrukken meer dan 100 jaar mee zonder te vervagen.

Onze toners en inkten zijn speciaal ontwikkeld om te zorgen dat elke afdruk in één keer goed is, zodat u papier, tijd en geld bespaart.

Door de zeer kleine druppelgrootte kan uw printer haarscherpe afbeeldingen en letters produceren.

Dankzij een nieuwe wastechnologie zijn onze toners nu olievrij. Dit geeft uw documenten een matte afwerking met een extra professionele uitstraling.

Onze nieuwe generatie inkten heeft een extra breed kleurbereik, waardoor u afbeeldingen met zeer levendige kleuren kunt afdrukken.

Via Brother Earth zetten wij ons in voor het behoud van onze leefomgeving en proberen wij onze impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.Kies voor originele verbruiksartikelen van BrotherWat zijn compatibele cartridges?

’Compatibele’ inkten en toners worden gemaakt door andere bedrijven en zijn bedoeld om te werken met een heleboel verschillende printers van verschillende fabrikanten. Vaak ontstaan er echter problemen bij het gebruik van deze producten.Soms passen de cartridges niet goed of laat de afdrukkwaliteit duidelijk te wensen over.

De cartridges lekken vaker, waardoor u niet alleen veel minder pagina’s kunt afdrukken, maar zelfs het risico loopt dat uw printer beschadigd raakt.

Originele verbruiksartikelen van Brother zijn altijd betrouwbaar. Door compatibele en vervalste inkten kunnen printkoppen verstopt raken en kan er schade ontstaan na lekkage.

Originele verbruiksartikelen van Brother zijn ontwikkeld voor een perfecte samenwerking met uw printer, waardoor u een prima resultaat krijgt dat veel langer meegaat.

In testen is aangetoond dat documenten die met originele verbruiksartikelen van Brother zijn afgedrukt, vier keer langer meegaan dan afdrukken met andere inktsoorten

Algemeen
Printkleuren Cyaan, Magenta, Geel, Zwart
Printtechnologie Inkjet
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 4
  • 106,99€
  • Excl. BTW: 88,42€

Print  PDF

Tags: LC227XLBKMTCHCEXAlarmLC227XLVALBPBrotherInktpatronen