MWP 338 B Supreme Chef Whirlpool Print  PDF

Microgolfoven met grill - 33 L - 900 W - zwartDual crispExtra krokant vanbuiten en heerlijk zacht vanbinnen: met DualCrisp lukt het altijd. Een exclusieve technologie van Whirlpool. Het gerecht wordt zowel van onder als van boven verwarmd, zodat ook de onderkant gelijkmatig wordt bereid.Jet startBuitengewoon snel opwarmen.

De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.CrispfryGezond en krokant frituren, zonder toevoeging van extra olie, dankzij de gecombineerde werking van de DualCrisp technologie, de crispplaat, de turbo hete lucht en de uiterst krachtige XXL grill.XXL ovenruimteAlle ruimte die u nodig heeft.

Deze Whirlpool microgolfoven beschikt over een XXL ovenruimte, dus alle ruimte voor uw culinaire creativiteiten.XXL displayKies op intuïtie de perfecte kookmethode met XXL Display. Supreme Chef biedt hiermee het grootste assisted display op de markt, zodat u verzekerd bent van ultiem gemak tijdens het volledige kookproces.


Algemeen
Inhoud 33 Liter
Ovenfunctie
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2200 W
Breedte 54 cm
Deuropening Neerklapbaar m
Diameter van draaiplateau 36 cm
Diepte 49 cm
Draaischotel
Gewicht 29 kg
Hoogte 37.3 cm
Kleur Zwart
Grillkenmerken
Vermogen grill 1200 W
Microgolfkenmerken
Aantal vermogensstanden microgolf 7
Vermogen microgolf 900 W
Ovenkenmerken
Grill
  • 429,99€
  • Excl. BTW: 355,36€

Print  PDF

Tags: MWP338BSupremeChefSupreme ChefWhirlpoolMicrogolfoven vrijstaandVrijstaande magnetrons