AMW 9603IX Whirlpool Print  PDF

Jet DefrostSnel ontdooien.

Gebruik de unieke Jet Defrost functie om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw microgolfoven.Jet StartBuitengewoon snel opwarmen.De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.6th Sense technologieOvertuigend koken.

De 6TH SENSE technologie past automatisch de bereidingstijd en het vermogen aan volgens het soort gerecht en het gewicht3D-SysteemPerfecte bereiding.

Het revolutionaire 3D-systeem zorgt voor de verdeling van de microgolven in de microgolfoven. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.KinderslotVeiligheid voorop.

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.Capaciteit 40 literMeer ruimte voor uw kookcreaties.

Deze Whirlpool microgolfoven heeft een capaciteit van 40 liter, u heeft altijd genoeg ruimte om nieuwe recepten te proberen.Anti-fingerprint behandelingEenvoudig te reinigen.

De anti-fingerprint behandeling zorgt ervoor dat vingerafdrukken, stof en krassen eenvoudig te verwijderen zijn. Reinigen is nu makkelijker dan ooit.


Algemeen
Inhoud 40 Liter
Verwarmingswijze Microgolf
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 2800 W
Diameter van draaiplateau 36 cm
Hoogte 45.5 cm
Nisbreedte (minimaal) 56 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 45 cm
Ovenkenmerken
Grill
  • 699,00€
  • Excl. BTW: 577,69€

Print  PDF

Tags: AMW9603IX6th SenseWhirlpoolMicrogolfoven inbouwInbouw magnetrons