OAKZ9 156 P IX Whirlpool Print  PDF

6th Sense Technologie30 automatische recepten.

Dankzij de 6TH SENSE technologie kunt u razendsnel koken als een topchef en op de meest intuïtieve manier, met slechts één handeling, u hoeft alleen maar één van de 30 vooraf ingestelde recepten te kiezen.LCD DisplayEen intuïtief LCD display met 9 speciale functies die helpen bij het bereiden van uw recepten.Multifunctie 5Verschillende kookmethodes.

De Multifunctie 5 oven biedt flexibele kookfuncties, om perfecte resultaten te verzekeren voor elk receptPyrlosyeVlekkeloos schoon met één druk op de knop.

Wanneer u de pyrolysefunctie gebruikt, bereikt de oven een extreem hoge temperatuur waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, dat vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een spons.Uitschuifbare railsStabiliteit.

Deze Whirlpool oven is uitgerust met uitschuifbare rails, voor uw gebruiksgemak.XXL OvenCreatief koken zonder grenzen.De XXL ovens bieden een capaciteit van 75 liter, bovendien kunnen de gerechten op 5 verschillende posities in de oven geplaatst worden. 


Een geavanceerd design en ongekende prestaties. Uniek en intuïtief design. Uitstekende prestaties. Een intuïtieve 6TH SENSE programmaknop voor het instellen van de juiste functie.
Algemeen
Inhoud ovenruimte 73 Liter
Ovenhoogte Standaard kolomoven (60 cm)
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht, Multifunctie Warme lucht
Bediening
Bediening op afstand
Energieverbruik
Elektrisch verbruik per cyclus (conventioneel) 0,91 kWh
Elektrisch verbruik per cyclus (hetelucht) 0,91 kWh
Energieklasse A
Fysieke kenmerken
Nisbreedte (minimaal) 60 cm
Nisdiepte (minimaal) 55 cm
Nishoogte (minimaal) 60 cm
Onderhoud & Reiniging
Reiniging van de oven Pyrolyse
Ovenkenmerken
Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Grill
A
  • 399,00€
  • Excl. BTW: 329,75€
  • Adviesprijs fabrikant 619,00€

Print  PDF

Tags: OAKZ9156PIXAbsolute DesignWhirlpoolOvenInbouw-ovensovens