RC 1377 Rijst & Pasta Cooker Fritel Print  PDF

magazijnvoorraad

RC 1377 Rijst & Pasta CookerLiefhebber van smakelijke rijstgerechten of heerlijke pasta’s? Dan is de FRITEL rijst -en pastakoker een verrijking voor uw keuken ! Vanaf nu geen te natte of aangebrande rijst meer. Voeg de gewenste hoeveelheid rijst en water toe en het toestel doet de rest. Na afloop van de kooktijd schakelt het toestel automatisch over op de warmhoudfunctie. Superhandig en inzetbaar voor alle soorten rijst evenals trendy granen zoals linzen, quinoa en bulgur. And what about pasta? Spaghetti, Tagliatelle, Penne, Farfalle, Macaroni, Rigatoni, ... perfect en beetgaar ! Een extra troef is het glazen deksel met gei?ntegreerd vergiet voor het makkelijk en veilig weggieten van het hete water.Fritel, met Smaak bedacht !PASTA: 3 instellingen voor het koken van pasta1. Kooktijd van het water = 5 min.

Zodra het water kook weerklinkt een geluidsignaal

2. De pasta kan toegevoegd worden:

* Dunne pasta (bv. Capellini) : 5 min. * Medium pasta: 10 min.

*Dikke pasta (bv. Macaroni): 15 min.

3. Na afloop van de kooktijd weerklinkt een geluidsignaalRIJST:1. Meet de gewenste hoeveelheid rijst af met behulp van de meegeleverde maatbeker (180 ml). (max. 10 bekers)

2. De kooktijd wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid water en rijst (dmv thermostaatvoeler) 3. Na afloop van de kooktijd weerklinkt een geluidsignaal


Kwalitatieve toestellen met unieke innovatieve voordelen, multifunctionaliteit, ruime keuzes, meerdere afwerkingen, grotere formaten, gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, uitgebreide veiligheidskenmerken, geschikt voor kleine en grote gezinnen.
Accessoires
Uitneembare kuip
Algemeen
Inhoud 6 Liter
Functies
Warmhoudfunctie
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Materiaal deksel Glas
Stroom
Vermogen 1100 W
  • 60,99€
  • Excl. BTW: 50,41€
  • Adviesprijs fabrikant 69,99€

Print  PDF

Tags: RC1377RijstPastaCookerFamilyFritelRijstkokersElektrische rijstkokers