Expression Photo HD XP-15000 Epson Print  PDF

Compact en toch functierijk
De verrassend compacte XP-15000 kan A3+-foto's afdrukken ondanks zijn geringe formaat. Hij is bovendien stijlvol en ziet er fantastisch uit vanuit elke gezichtshoek.

Verbeterde inkten
Maak duurzame en professioneel uitziende glanzende fotoafdrukken met Claria Photo HD-inkten. De reeks zes inkten omvat grijs voor hoogwaardige foto's in zwart-wit met een vloeiender gradatie in tinten en rood voor levendige en realistische kleuren dankzij het bredere kleurenspectrum.

Afdrukken wanneer en waar u maar wilt
Het afdrukken van foto's en documenten onderweg is eenvoudig; download eenvoudig de gratis Epson iPrint-app² om draadloos te kunnen afdrukken vanaf uw smart device. De gratis Epson Creative Print²-app kan foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, wenskaarten maken, foto's omzetten in kleurboeken en nog veel meer. U kunt zelfs afdrukken door bestanden direct naar de printer te e-mailen vanaf vrijwel elke locatie ter wereld met Epson Email Print².

Flexibel
Druk draadloos af met of zonder netwerk via Wi-Fi en Wi-Fi Direct. Bovendien is er Ethernet voor afdrukken via een bekabeld netwerk. Daarnaast activeert de functie voor automatische inschakeling de printer en opent automatisch de uitvoerlade wanneer een afdruktaak wordt verzonden.

Veelzijdig
De papierlade aan de voorzijde kan worden gebruikt voor papier tot A4-formaat, terwijl de papierinvoer aan de achterzijde geschikt is voor formaten tot A3+, met inbegrip van dikkere media. U kunt ook afdrukken dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat op geschikte cd's en dvd's.

- Compacte en stijlvolle A3+ printer: Compact ontwerp en ziet er fantastisch uit vanuit alle gezichtshoeken
- Professioneel uitziende foto's: Claria Photo HD-inkten met rood en grijs
- Flexibel: Wi-Fi en gemakkelijk mobiel afdrukken
- Veelzijdig: A4 dubbelzijdig afdrukken en afdrukken op CD/DVD
- Handig: Papierladen aan voorzijde en achterzijdeMaak gebruik van de Expression-reeks van Epson voor het printen van uw dagelijkse documenten, vakantiekiekjes, foto's waar trots op bent en meer. Geniet van de vrijheid om af te drukken vanaf laptops, smartphones en tablets met onze Wi-Fi modellen. Deze printers maken gebruik van individuele inktcartridges voor het produceren van betrouwbare, levendige kleuren en duidelijke afdrukken, zodat u alleen de gebruikte kleur hoeft te vervangen van de vier, vijf of zes kleuren inktsets. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en integreren bij u thuis dankzij hun compacte en stijlvolle ontwerp. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd dankzij de permanente Micro Piezo-printkop.
 
Aansluitingen
Netwerkaansluiting
USB-aansluiting
Afdrukken
Dubbelzijdig printen Automatisch
Papierformaat A3, A4, A5, A6, A3+
Printsnelheid kleur (standaard) 29 ppm
Printsnelheid zwart-wit (standaard) 29 ppm
Algemeen
Afdrukken
Afdruktechnologie Inkjetprinter
Faxen
Printtechnologie Inkjet
Type printer Alleen printen
Connectiviteit
Wi-Fi
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Fysieke kenmerken
Breedte 479 mm
Diepte 370 mm
Gewicht 8500 g
Hoogte 159 mm
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Met scherm
Inkt, toner & papier
Aantal inktpatronen 6
Direct printen op schijf
Standaard invoercapaciteit 200 pp
Scannerfuncties
Maximaal scanformaat A3 (29,7 x 42 cm) mm
Scherm
Schermgrootte 2,4 inch
  • 329,99€
  • Excl. BTW: 272,72€

Print  PDF

Tags: ExpressionPhotoHDXP15000ExpressionEpsonPrinterComputer-printers