FastFoto FF-680W Epson Print  PDF

magazijnvoorraad

Hoe kunt u uw dierbare fotoprints digitaal bewaren en delen? Wat te doen als u stapels fotoalbums en dozen vol met honderden foto's hebt? De nieuwe Epson FastFoto FF-680W biedt een snelle en eenvoudige oplossing.Het handmatig plaatsen en scannen van fotoprints kan een tijdrovende bezigheid zijn. En als u honderden foto's hebt, kan het een gigantische en ondoenlijke klus lijken. Dankzij de automatische documentinvoer biedt de FastFoto FF-680W-scanner de ideale oplossing omdat hij tot 30 foto's in 30 seconden kan scannen1. Met deze scanner kunt u alle mogelijke soorten en maten scannen, waaronder standaard, vierkante, panoramische en instantfoto's, variërend van 9 x 13 cm tot en met 21 x 91 cm (panoramisch). Het is ook een intelligente scanner omdat hij herkent wanneer zowel de voor- als achterzijde moet worden gescand. Op die manier worden uw speciale handgeschreven notities op de achterkant van de foto's automatisch meegescand.Met de bij de FastFoto FF-680W meegeleverde software kunt u duizenden foto's snel en eenvoudig verbeteren. U kunt ervoor kiezen de foto's handmatig te bewerken, maar dankzij een reeks indrukwekkende en afzonderlijk selecteerbare automatische functies kunt u ervoor zorgen dat uw foto's direct klaar zijn om te delen. Deze functies omvatten bijsnijden, draaien, kleuren herstellen van vervaagde foto's en het verbeteren van helderheid, contrast en kleur. Bovendien bestaat er een optie om automatisch zowel een verbeterde als de oorspronkelijke versie van de scan op te slaan. Dit is ideaal als u ook een niet-geretoucheerde back-up wilt.Delen en opslaan van bestanden gaat nu ook gemakkelijk. Met de software kunt u een bestandsformaat kiezen dat geschikt is voor uw behoeften: kleine en eenvoudig te delen JPEG's of grote TIFF's voor maximale beeldkwaliteit. Met de FastFoto-software bent u altijd voorbereid op de volgende stap, doordat u foto's kunt delen via e-mail en uw afbeeldingen automatisch kunt uploaden naar cloudservices zoals Dropbox en Google Drive 2.Deze veelzijdige scanner is niet alleen geschikt voor het scannen van foto's; u kunt een er ook diverse enkel- of dubbelzijdige papieren media mee archiveren met een snelheid van 45 ppm 3 , met een verticaal formaat tot A4. Scan en organiseer al uw dierbare en belangrijke documenten zoals schooldiploma's en -rapporten, kindertekeningen, krantenknipsels of algemeen administratief papierwerk. De scanner kan ook overweg met panoramische beelden, geweldig voor het digitaliseren van groepsfoto's van school. Met de OCR-software kunt u bovendien gescande documenten bewerken in Word of Excel en kunt u zoeken in PDF's.Belangrijkste kenmerken:
 • Scant tot 30 foto's in 30 seconden1.

 • FastFoto-software vereenvoudigt en versnelt verwerking met geautomatiseerde functies voor: bijsnijden, skew-correctie, rotatie, herstel vage kleuren (oude foto's), verbetering van helderheid, contrast en kleur, verwijderen van rode ogen.

 • Met de FastFoto-software kunt u afbeeldingen via e-mail delen en afbeeldingen rechtstreeks uploaden naar cloudservices zoals Dropbox en Google Drive2.

 • Wi-Fi

 • Detecteert en scant automatisch speciale handgeschreven notities op de achterzijde van de foto.

 • Scant foto's in alle mogelijke soorten en maten. U kunt standaard-, vierkante, panoramische en instantfoto's scannen, variërend van 9 x 13 cm tot en met 21 x 91 cm (panoramisch).

 • FastFoto-software verwerkt foto's in batches en gaat efficiënt om met de opslag van de afbeeldingen, bijvoorbeeld door de optie te bieden om de verbeterde versie met of zonder de originele versie op te slaan

 • Kies een bestandsformaat dat voldoet aan uw behoeften: kleine en eenvoudig te delen JPEG's of grote TIFF's voor maximale beeldkwaliteit met een optische resolutie van 600 dpi.

 • Archiveren van enkel- of dubbelzijdige papieren media met een snelheid van 45 ppm,3 van krantenknipsels en kindertekeningen tot kassabonnen, belangrijke schooldiploma's, geboortebewijzen, eigendomsakte van een huis en huishoudelijke administratie.

 • Dankzij de OCR-software kunt u gescande documenten bewerken in Word of Excel en kunt u zoeken in PDF's.

 • Bescherm kwetsbare foto's, postzegels of documenten door deze in langzame modus te scannen in een meegeleverd draagvel.1/*. Op basis van de gemiddelde snelheid bij het scannen van dertig foto's van 10 x 15 cm op 300 dpi in liggende stand, vanaf de invoer van de eerste tot en met de uitvoer van de laatste foto. 2. Vereist installatie op uw pc of Mac van de meegeleverde Epson FastFoto- en/of Epson ScanSmart-software voor het uploaden van scans naar uw Google Drive- en Dropbox-accounts. 3. Op basis van het scannen van documenten in A4-formaat bij 300 dpi in zwart-wit, grijswaarden of in kleur. De scansnelheid kan variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden. 


Aansluitingen
USB-aansluiting
USB-versie 3.0
Algemeen
Type scanner Sheet Fed
Connectiviteit
Wi-Fi
Fysieke kenmerken
Breedte 296 mm
Diepte 169 mm
Gewicht 3700 g
Hoogte 176 mm
Kleur Zwart
Inkt, toner & papier
Standaard invoercapaciteit 100 pp
Scannerfuncties
Filmscanner
Kleurdiepte invoer 30 bit
Kleurdiepte uitvoer 24 bit
Maximaal scanformaat A4 (21 x 29,7 cm) mm
Optische scanresolutie 600 x 600 DPI
 • 524,00€
 • Excl. BTW: 433,06€
 • Adviesprijs fabrikant 549,00€

Print  PDF

Tags: FastFotoFF680WEpsonScanner