Slice & More (Type 8401) Solis Print  PDF

Slice & More (Type 8401)



Met de SOLIS Slice & More beschik je over een compacte doch multifunctionele rasp waarmee je harde én zachte levensmiddelen hakt, maalt en raspt. .



Maak jij in de keuken het liefst zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten? Dan is de SOLIS Slice & More jouw ideale keukenapparaat. Hiermee verwerk je zowel harde als zachte voedingsmiddelen tot iedere gewenste structuur en beschik je in een handomdraai over de meest smakelijke, verse (bij)gerechten.



Eén rasp met vijf verschillende mogelijkheden

Je ontvangt namelijk maar liefst vijf snijtrommels met vlijmscherpe messen waarmee je jouw gewenste ingrediënten fijn of grof hakt, maalt en raspt, grof raspt én grof maalt. Dankzij deze verschillende bereidingswijzen gebruik je de multifunctionele rasp voor talloze (bij)gerechten en dips. Van een fijne wortelsalade tot perfect geraspte kaas: de SOLIS Slice & More komt werkelijk iedere dag van pas. Zodra je de rasp in gebruik neemt, ervaar je het gebruiksgemak en wil je nooit meer zonder. Om zeker te weten dat je de juiste rasp gebruikt, zijn de verschillende snijtrommels voorzien van een nummermarkering die verwijzen naar de uitleg in de handleiding.



Eenvoudige bediening van de multifunctionele rasp

De bediening van de SOLIS Slice & More gaat eenvoudig via de verlichte aan-/uitknop aan de bovenzijde van het apparaat. Hier selecteer je eveneens de snelheid, waarbij je de keuze hebt uit een normale of hoge snelheidsstand. Middels de afneembare vulschacht aan de voorzijde van de SOLIS Slice & More voeg je de ingrediënten toe. Met de eveneens afneembare stop druk je deze indien nodig een beetje aan zodat alles volledig gehakt, vermalen of geraspt wordt. Dankzij de anti-slipvoetjes aan de onderzijde van het apparaat wandelt de rasp tijdens het proces niet van het aanrecht, maar blijft deze keurig staan waar jij hem neerzet. Na afloop spoel je de losse onderdelen af met een sopje van warm water en afwasmiddel.



Veilig gebruik van de SOLIS Slice & More

Om jouw veiligheid te waarborgen ontvang je bij de SOLIS Slice & More twee transparante opbergcontainers waar je de vier, niet gebruikte snijtrommels in bewaart. Door deze opbergcontainer vervolgens met de bijgeleverde deksel af te sluiten, kom je niet in aanraking met de vlijmscherpe messen. Indien gewenst kun je deze opbergcontainers ook gebruiken voor het vershouden van bereide levensmiddelen.


Algemeen
Elektrisch
Type rasp elektrisch
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig
  • : 224
  • Slice & More (Type 8401) Solis
  • Categorieën: Gedekte Tafel Raspen Keuken
  • Model: 92106
  • Beschikbaarheid: Contacteer voor voorraad
  • 119,99€
  • Excl. BTW: 99,17€

Print  PDF

Tags: SliceMoreType8401SolisRaspen