Krups Citiz Zilver XN741B10 Nespresso Print  PDF

Nespresso CitiZ-capsule koffiezetapparaat van Krups. De retro-moderne CitiZ combineert inspiratie en functionaliteit van zowel retro als modern design, voor heerlijke, perfect uitgebalanceerde koffie en espresso. Een compacte, intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, het belichaamt alle expertise van Nespresso voor elke koffie-drinkvoorkeur.Urban SmartGeïnspireerd door retro-modern design, biedt CitiZ Nespresso-expertise op een leuke en intuïtieve manier, met een compleet assortiment voor het bereiden van uw favoriete koffies.2 koffiegroottes2 knoppen met automatische flow-stop: - Espresso (40 ml) - Lungo (110 ml ) Beide programma's kunnen ook naar uw smaak worden ingesteld.Resultaten van hoge kwaliteit19-bar druk verzekert espressokwaliteit in elke kop. Snelle opwarming In slechts 25 seconden staat CitiZ klaar om hoogwaardige espresso en lungokoffie te maken.Automatische uitschakelingDeze machine is uitgerust met een energiebesparende functie die de machine automatisch in de uitschakelingsmodus zet na 9 minuten (standaard). Timer is ook instelbaar tot 30 minuten.


CitiZ is ontworpen om aan alle verwachtingen van Nespresso liefhebbers en liefhebbers van modern design tegemoet te komen. CitiZ is het symbool van de harmonie tussen technologie en retro-moderne vormgeving.

Dankzij zijn nieuwe look verovert CitiZ de harten van Nespressoliefhebbers en designfanaten en maakt hij ieders koffieritueel net dat tikkeltje eleganter.

Met behulp van de CitiZ&milk machine met ingebouwd Aeroccino systeem maakt u het perfecte melkschuim voor tal van heerlijke koffiebereidingen.
Algemeen
Inhoud waterreservoir 1 Liter
Pompdruk 19 bar
Soort koffie Nespressocapsules
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Koffie
Maximum kopjes per beurt 1
Stroom
Vermogen 1260 W
  • 185,99€
  • Excl. BTW: 153,71€
  • Adviesprijs 199,99€

Print  PDF

Tags: KrupsCitizZilverXN741B10CitiZNespressoKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines