Snacktastic ® 6902 XXL Fritel Print  PDF

magazijnvoorraad

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 6902 bak je aperitiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® kan het allemaal, zonder vervelende geurtjes én in een mum van tijd . De Snacktastic ® 6902 XXL heeft een handige elektronische bediening met maar liefst 8 voorgeprogrammeerde functies die je bovendien kan personaliseren. Ook handig: toetsen voor opwarmen, warmhouden en ontdooien van gerechtjes. Wil je graag gezellig samen koken voor heel het gezin? Geen probleem! Dankzij de ruime inhoud is binnen 1 uur een volledige braadkip klaar, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!Voor de frietjes raden wij ons FryTastic® assortiment friteuses aan voor een optimaal resultaat. Dankzij de SnackTastic® kun je dan jouw favoriete snacks gelijktijdig met die perfecte frietjes serveren.Fritel, met Smaak bedacht !


Kwalitatieve toestellen met unieke innovatieve voordelen, multifunctionaliteit, ruime keuzes, meerdere afwerkingen, grotere formaten, gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, uitgebreide veiligheidskenmerken, geschikt voor kleine en grote gezinnen.
Algemeen
Aantal personen 5, 5
Capaciteit friteuse 1,5, 1,5 kg
Capaciteit friteuse (in liter) 5, 5 Liter
Frituurtechniek Hete lucht, Hete lucht
Functie friteuse Bakken met warme lucht, Bakken met warme lucht
Inbouw false, false
Koude zone false, false
Bediening
Regelbare temperatuur true, true Standen
Fysieke kenmerken
Antislipvoetjes true, true
Gewicht 1500, 1500 g
Kleur Zwart, Zwart
Gebruiksgemak
Koele wanden true, true
Type Thermostaat Elektronisch van 40° tot 200°C, Elektronisch van 40° tot 200°C
Onderhoud & Reiniging
Filterdeksel true, true
Uitneembare binnenpan true, true
Vaatwasbestendige onderdelen true, true
Stroom
Vermogen 2300, 2300 W
Veiligheid
Cool Touch Handgrepen true, true
Veiligheid Extra veiligheid: • Geluidssignaal als de lade open/toe gaat • Visueel slotje op het scherm geeft aan of de lade open/toe is, Extra veiligheid: • Geluidssignaal als de lade open/toe gaat • Visueel slotje op het scherm geeft aan of de lade open/toe is
  • 199,99€
  • Excl. BTW: 165,28€

Print  PDF

Tags: Snacktastic6902XXLFamilyFritelFriteuseFrietketels