Snacktastic ® 6902 XXL Fritel Print  PDF

magazijnvoorraad

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer boven te halen. In de trendy SnackTastic® 6902 bak je aperitiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® kan het allemaal, zonder vervelende geurtjes én in een mum van tijd . De Snacktastic ® 6902 XXL heeft een handige elektronische bediening met maar liefst 8 voorgeprogrammeerde functies die je bovendien kan personaliseren. Ook handig: toetsen voor opwarmen, warmhouden en ontdooien van gerechtjes. Wil je graag gezellig samen koken voor heel het gezin? Geen probleem! Dankzij de ruime inhoud is binnen 1 uur een volledige braadkip klaar, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken!Voor de frietjes raden wij ons FryTastic® assortiment friteuses aan voor een optimaal resultaat. Dankzij de SnackTastic® kun je dan jouw favoriete snacks gelijktijdig met die perfecte frietjes serveren.Fritel, met Smaak bedacht !


Kwalitatieve toestellen met unieke innovatieve voordelen, multifunctionaliteit, ruime keuzes, meerdere afwerkingen, grotere formaten, gebruiksvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, uitgebreide veiligheidskenmerken, geschikt voor kleine en grote gezinnen.
Algemeen
Aantal personen 5
Capaciteit friteuse 1,5 kg
Capaciteit friteuse (in liter) 5 Liter
Frituurtechniek Hete lucht
Functie friteuse Bakken met warme lucht
Inbouw
Koude zone
Bediening
Regelbare temperatuur
Fysieke kenmerken
Antislipvoetjes
Gewicht 1500 g
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Koele wanden
Type Thermostaat Elektronisch van 40° tot 200°C
Onderhoud & Reiniging
Filterdeksel
Uitneembare binnenpan
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 2300 W
Veiligheid
Cool Touch Handgrepen
Veiligheid Extra veiligheid: • Geluidssignaal als de lade open/toe gaat • Visueel slotje op het scherm geeft aan of de lade open/toe is
Waardebon voor 1+1 gratis Marley Spoon maaltijbox. (bij aankoop van de eerste box, ontvangt u de 2de gratis). Bon in de verpakking.

Print  PDF

Tags: Snacktastic6902XXLFamilyFritelFriteuseFrietketels