ER-GB37 Panasonic Print  PDF

magazijnvoorraad

Trim je baard snel en efficiënt met een van de 20 lengte-instellingen.Geniet van het creëren van uw ideale baardstijlMet een baardtrimmer van Panasonic kunt u zelf een breed scala aan stijlen creëren. Nu kunt u eenvoudig uw uiterlijk aanpassen aan uw stemming en de laatste modetrends.Snelle aanpassing met de draaiknop voor eenvoudige lengte-instellingMet de draaiknop kunt u eenvoudig de kam omhoog en omlaag bewegen en met 20 instellingen (0,5-10mm) kunt u de perfecte baardlengte verkrijgen die u wenst.

*Snijden tot 0,5 mm is mogelijk wanneer u geen accessoire gebruiktZowel nat als droog gebruikVoor nat of droog scheren van haar*, eenvoudig stijl geven boven de wasbak of onderweg. Profiteer van het gemak van de snoerloze werking.

*zonder kamaccessoireNauwkeurig scheren met een scherpe 45° mesrandDuurzame roestvrijstalen messen met een scherpe mesrand van 45° snijden heel erg nauwkeurig. Scherpe mesranden snijden zelfs zonder probleem dikke en harde baardhaartjes.Afwasbaar voor gemakkelijk en hygiënisch onderhoudWater kan vrij door het apparaat stromen voor snel en eenvoudig reinigen.


Algemeen
Scheerkop
Functies
Fijnregeling trimhoogte 0,5 mm
Turbofunctie
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Opzuigsysteem
Waterbestendig
Onderhoud & Reiniging
Afspoelbare kop
Afwasbare kop
Stroom
Autonomie batterij (in minuten) 40 min
Oplaadtijd 8 u
Snoerloos
Universeel voltage
Trimmen
Aantal trimhoogtes 19
Maximum trimlengte 10 mm
Minimum trimlengte 1 mm
Neus- en oortrimmer
  • 35,99€
  • Excl. BTW: 29,74€

Print  PDF

Tags: ERGB37PanasonicBaardtrimmerTrimmers voor baard