AS690R Duo met antwoordapparaat Zwart Gigaset Print  PDF

magazijnvoorraad

Het klinkt simpelweg geweldig - een DECT telefoon met uitstekende geluidseigenschappenDe keuze is aan u: bellen via de handset of handsfree, waardoor u de vrijheid heeft om tegelijkertijd iets anders te doen en zelfs anderen bij het gesprek te betrekken. U kunt eveneens kiezen welke van de twee handsfree profielen u het liefst gebruikt: pas de sterkte van de hogere of lagere frequenties aan om het geluid zo comfortabel mogelijk te maken. Wat u ook kiest; u kunt te allen tijde vertrouwen op de perfecte geluidskwaliteit.


Helder, ergonomisch en intuïtief - wie had gedacht dat bellen zo eenvoudig kon zijn?Het eerste dat opvalt aan de Gigaset AS690 is het grote, verlichte, grafische zwart-witscherm. Het scherm heeft tal van voordelen: de grote nummerweergave in de oproepmodus en het grote contrast tussen de witte letters en de zwarte achtergrond is ontworpen om er zeker van te zijn dat de telefoon nóg eenvoudig in gebruik is. Het ergonomische toetsenbord met verlichte toetsen en intuïtief gebruik draagt eveneens bij aan het veraangenamen van telefoneren.Schakel af en toe uit - met bescherming tegen ongewenste oproepenAls u even geen zin hebt om te praten, kunt u bepaalde telefoonnummers of anonieme bellers eenvoudig blokkeren door deze aan de zwarte lijst toe te voegen (maximaal 32 nummers). Wanneer deze functie geactiveerd is, worden de oproepen van deze nummers volledig geblokkeerd of uitsluitend weergegeven op het display. U kunt ongewenste handmatig aan de zwarte lijst toevoegen of simpel kopiëren vanuit de belgeschiedenis. Het is ook mogelijk om te voorkomen dat de telefoon rinkelt bij  oproepen zonder nummerherkenning en u kunt zelfs tijden instellen waarop de telefoon wel of niet moet rinkelen. Tot slot kunt u geselecteerde nummers toewijzen aan een VIP-groep om zeker te zijn dat deze oproepen altijd doorkomen, zelfs wanneer de Niet Storen functie is ingeschakeld.


Blijf in contact met een geïntegreerd telefoonboek en een lange gesprekstijdDe Gigaset AS690 maakt communicatie eenvoudig: met 14 uur gesprekstijd bent u er zeker van dat u op ieder moment met uw geliefden kunt blijven praten. Het geïntegreerde telefoonboek biedt ruimte voor maximaal 100 namen en nummers. Als toevoeging worden de 25 laatste gesprekken met naam en tijd automatisch gerangschikt. Met een stand-bytijd van 180 uur, blijft u altijd bereikbaar voor uw bellers.Mis geen enkele oproep - de Gigaset AS690A met geïntegreerd antwoordapparaatBent u onderweg en kunt u niet aan de telefoon komen? Geen probleem: u kunt altijd terugvallen op uw antwoordapparaat. Het apparaat kan 20 minuten aan berichten opslaan, die u afluistert via de handset, het basisstation of op afstand. Eenmaal opgenomen, blijven uw berichten zelfs tijdens een stroomstorings opgeslagen. U kunt zelfs het antwoordapparaat personaliseren door het inspreken van het welkomstbericht en de maximale opnameduur te selecteren.

Algemeen
Aantal handsets meegeleverd 2
Antwoordapparaat
Handenvrij bellen
Telefoonlijntype Analoog
Connectiviteit
GAP compatibel
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Aantal nummers in geheugen 100
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 0
Batterij meegeleverd
Batterijtechnologie Alkaline
Batterijtype AAA
Gespreksduur 14 u
Stand-by tijd 180 u
  • : 351
  • AS690R Duo met antwoordapparaat Zwart Gigaset
  • Categorieën: TELEFONIE Dect
  • Model: L36852H2816M201
  • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
  • 64,99€
  • Excl. BTW: 53,71€
  • Adviesprijs 74,99€

Print  PDF

Tags: AS690RDuometantwoordapparaatZwartGigasetDraagbare telefoon (DECT)Telefoons Dect