MCP 347 BL Whirlpool Print  PDF

magazijnvoorraad

Jet DefrostSnel ontdooien. Gebruik de unieke Jet Defrost functie om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw microgolfoven.TURBO HETE LUCHTBehoud de smaak.

De hete lucht wordt gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.OPWARMENSneller opwarmen.

Opgewarmde gerechten in slechts enkele minuten met de functie Opwarmen.REHEAT&DEFROSTDeze Whirlpool microgolfoven is uitgerust met de 'Reheat&Defrost' functie voor het optimaal genieten van de smaken en aroma's van uw gerechten.JET STARTBuitengewoon snel opwarmen.

De Jet Start functie activeert de microgolfoven gedurende maximaal 30 seconden met het maximum vermogen. Ideaal om snel dranken of soep op te warmen.CHEFMENUTot 100 voorgeprogrammeerde recepten.

Selecteer één van de 100 voorgeprogrammeerde recepten en de microgolfoven stelt het ideale programma en de tijd in. Het apparaat houdt zelf de voortgang van het kookproces in de gaten voor een perfect resultaat.3D-SYSTEEMPerfecte bereiding.

Het revolutionaire 3D-systeem zorgt voor de verdeling van de microgolven in de microgolfoven. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatige bereiding van gerechten, met maar één druk op de knop.KINDERSLOTVeiligheid voorop.

Om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen zorgt het kinderslot ervoor dat kinderen het apparaat niet per ongeluk kunnen activeren.AUTOCLEANOm de binnenkant te schoon te maken, hoeft u alleen maar een kom met water in de microgolfoven te plaatsen en de functie te selecteren. De natuurlijke kracht van stoom maakt de resten van het voedsel in slechts enkele minuten los zodat u het daarna kan wegvegen.AUTOCOOKEen grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Een hele wereld aan kookmogelijkheden, speciaal geselecteerd op basis van verschillende levensstijlen en voedingskeuzes: gezond, feestelijk, etnisch, vegetarisch en meer.


Algemeen
Inhoud 25 Liter
Ovenfunctie
Verwarmingswijze Multifunctie Hete lucht, Microgolf
Fysieke kenmerken
Aansluitwaarde 1900 W
Breedte 52 cm
Diameter van draaiplateau 28 cm
Diepte 45,8 cm
Draaischotel
Gewicht 16,490 g
Hoogte 31 cm
Kleur Zwart
Grillkenmerken
Vermogen grill 900 W
Microgolfkenmerken
Vermogen microgolf 800 W
Ovenkenmerken
Grill
Ontdooifunctie
  • 248,99€
  • Excl. BTW: 205,78€
  • Adviesprijs fabrikant 299,99€

Print  PDF

Tags: MCP347BLWhirlpoolMicrogolfoven vrijstaandVrijstaande magnetrons