Anti-aanbak XL plancha 35x25cm Le Creuset Print  PDF

Wilt u wat gezonder koken? Met deze rechthoekige plancha met anti-aanbaklaag kunt u uw favoriete vlees, vis of groenten koken met weinig of geen olie of vet. Het gladde, niet-klevende kookoppervlak karameliseert uw ingrediënten tot in de perfectie voor een heerlijk, smaakvol resultaat.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, gegarandeerd voor het leven en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)
  • Gelijkmatige warmte: de constructie helpt de warmte snel en gelijkmatig te verdelen, wat ideaal is voor het bereiden van snelle en lekkere maaltijden. U hoeft slechts op een lage tot middelhoge temperatuur te koken voor een geweldig resultaat.
  • Gezond koken, eenvoudig reinigen: onze anti-aanbaklaag, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, beperkt de benodigde hoeveelheid olie en zorgt ervoor dat hij eenvoudig kan worden gereinigd.
  • Behoudt zijn vorm: onze geharde anti-aanbaklaagcollectie heeft een sterke en robuuste afwerking, die bestand is tegen dagelijks gebruik.
  • Sterke lagen: we hebben de drie anti-aanbaklagen versterkt, waardoor ze jaren meegaan.
Nu 4x sterker
De populaire collectie aluminium pannen met anti-aanbaklaag zijn nu 4x sterker. het assortiment met de 4x sterkere anti-aanbaklaag staat voor ongekende duurzaamheid, betere anti-aanbak en betere bruining waardoor u maaltijd na maaltijd schitterende resultaten krijgt.

Onovertroffen prestaties
Een ultramoderne 6-laagse constructie gecombineerd met een nieuwe versterkte anti-aanbaklaag aan de binnenkant.
Het resultaat? Een sterke, duurzame pannenlijn die een leven lang mee gaat.
Algemeen
Geschikt voor warmtebronnen Vitrokeramische inductie, Gasvuur, Elektrische kookplaat, Oven , Vitrokeramisch
Soort grill Grill
Fysieke kenmerken
Afmetingen 35 x 25 cm
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium, Roestvrij staal (RVS)
Met inklapbaar handvat
Vorm Rechthoek
Gebruiksgemak
Met antikleeflaag
Met schenktuit
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendig
  • 139,99€
  • Excl. BTW: 115,69€

Print  PDF

Tags: AntiaanbakXLplancha35x25cmAnti-aanbakLe CreusetGrillpannen