5KSM175PSEDR Poederdoos Roze KitchenAid Print  PDF

FUN IN FUNCTIEDankzij ons design met gladde, afgeronde, kantelende kop die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, kunt u de perfecte mixer-keukenrobot vinden.DO THE TWISTDankzij het originele planetaire systeem van onze mixer-keukenrobot was het nooit gemakkelijker om ingrediënten aan uw mengsel toe te voegen. Weinig inspanningen voor resultaten van hoge kwaliteit.GEBOUWD VOOR HOUDBAARHEIDOnze mixers-keukenrobots zijn gebouwd van de sterkste materialen en kunnen elk recept aan dat u ertegenaan of erin gooit. Met welk recept wilt u de mixer-keukenrobot uitdagen?PAST ZICH AAN UW BEHOEFTEN AANKies uit een rijk assortiment hulpstukken. Steek ze er gewoon op, en u bent klaar! Maak elk gerecht dat u wilt. 


Gemaakt om te werken en lang mee te gaan. Met een uitgebreid assortiment hulpstukken om uit te kiezen, gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open.

Elke kok drukt zich op een heel eigen manier uit. Een persoonlijke wijze, die alle zintuigen omvat: zien, aanraken, proeven. Het unieke professionele ontwerp van de KitchenAid Artisan® mixer/keukenrobot maakt deze tot een verlenging van uw handen, uw verbeeldingskrachten, uw vaardigheid. Met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kan hij u inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken.
Accessoires
Aantal mengkommen 2
Deeghaak/kneedmes meegeleverd
Klopper/Garde meegeleverd
Schenkschild meegeleverd
Algemeen
Aantal snelheden 10
Aantal standen 10
Type keukenrobot Keukenrobot
Ergonomie
Kantelbaar
Functies
Kookfunctie
Sudderfunctie
Timerfunctie
Weegschaalfunctie
Fysieke kenmerken
Inhoud kom 4,8 Liter
Inhoud kom 2 3 Liter
Kleur Roze
Materiaal Kunststof, Roestvrij staal (RVS)
Materiaal deksel Kunststof
Materiaal kan/kom Roestvrij staal (RVS)
Secundaire kleur Poederdoosroze
Gebruiksgemak
Met scherm
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 300 W
  • 699,00€
  • Excl. BTW: 577,69€

Print  PDF

Tags: 5KSM175PSEDRPoederdoosRozeArtisan Mixer 48lKitchenAidKeukenrobot