HQ8120 Silent Comfort Rowenta Print  PDF

magazijnvoorraad

De Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator filtert de lucht, en brengt u verkoeling evenals verwarming - dit alles in één enkel toestel met uiterst stille werking en elegant ontwerp. De Air Filtration-technologie vangt en filtert grote stofdeeltjes, dierenharen en fijne partikels tot wel 500 micron voor langdurige prestaties. Bovendien is het toestel uiterst stil in gebruik, ongeacht de stand, zij het als ventilator of verwarming. Geschikt voor een krachtig, snel en ongestoord verwarmen in de winter of een weldadige verfrissing in de zomer.



3-in-1 technologie



De Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming biedt u zuivere en aangename lucht dankzij de 3-in-1 technologie. De wasbare filter vangt stofdeeltjes evenals partikels van dierenhaar tot 500 micron op en garandeert een gelijkmatige heruitstoot van 100% zuiver gefilterde luchtstroom. In de zomer ademt u frisse lucht in, en in de wintermaanden geniet u van een aangename warmteverdeling met gefilterde lucht.



Uiterst stille werking aan 38 dB(A) op de ventilatorstand



Omdat uw welzijn onze eerste prioriteit is, en rust en slaap van groot belang is voor ieder van ons, hebben we ons volledig ingezet in de ontwikkeling van deze buitengewone stille kolomventilator. Slechts 38 dB(A): dat is een geluidsniveau dat lager ligt dan dat van het platteland. Ook is het 2 keer zo stil in vergelijking met de voorgaande versie.



Air Filtration-technologie voor langdurige prestaties.



Dankzij de Air Filtration-technologie filtert de Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming stofdeeltjes en zelfs dierenhaar tot 500 micron en garandeert opdat langdurige prestaties gegarandeerd zijn en hinderlijke geurtjes aanzienlijk verminderd worden.



Smart-modus



Zich nog beter voelen in huis, zonder dat u ook maar één vinger hoeft uit te steken opdat uw toestel zich optimaal aanpast volgens uw noden en wensen, en daarbovenop nog eens energiebesparend te werk gaat? Met de Smart-modus wordt dit voortaan mogelijk gemaakt.In de zomermaanden levert de smart-modus een optimaal briesje, en dit dankzij maar liefst 10 ventilatorsnelheden die op beurt ingeschakeld worden naargelang de omgevingstemperatuur.Stel gedurende de winter de desgewenste kamertemperatuur in, waarna uw Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming voor de rest zorgt: dankzij de omgevingstemperatuursensor wordt de ruimte tot de gewenste temperatuur verwarmt en indien nodig verder afgesteld, zodat de gewenste temperatuur behouden blijft in de ruimte, al dit zonder energieverspilling en met een gerust hart!



Eco-verwarmingsstand



Uw Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator+verwarming stelt u in staat om tot 50% energie te besparen in de eco-verwarmingsstand (1200 W), met behoud van een comfortabele kamertemperatuur van 19°C.


Algemeen
Aantal snelheden 10
Maximaal oppervlak 40 m²
Soort ventilator Kolomventilator
Bediening
Afstandsbediening
oscillatie instelbaar
Energieverbruik
Geluidsniveau 61 dB(A)
Filtering
Voorzien van filter
Functies
Timerfunctie
Fysieke kenmerken
Breedte 29,5 cm
Diepte 29,5 cm
Gewicht 5,72 kg
Hoogte 81,7 cm
Kleur Wit
Oplossing
Warmte
Stroom
Type stroomvoorziening Netstroom
Vermogen 2400 W
  • 284,99€
  • Excl. BTW: 235,53€
  • Adviesprijs 349,99€

Print  PDF

Tags: HQ8120SilentComfortRowentaVentilatoren