Magimix Vertuo Plus M600 Zwart Nespresso Print  PDF

magazijnvoorraad

De bijzonder innovatieve Vertuo® gaat uit van de Centrifusion®-technologie. De gemalen koffie kan langer trekken en de centrifugekracht ligt beduidend hoger, wat een kwaliteitsvolle koffie oplevert die prima zijn mannetje staat in een Mug (230 ml).Uitermate geschikt voor een grote kop koffie, maar evengoed voor alle andere koffieassortimenten. Drie personaliseerbare koffiegroottes, van Espresso tot Mug'One Touch'-functie om met slechts één druk op de knop een kleine of grote koffie te maken.Elektrische opening en sluiting van de machinekop.Extractietechnologie op basis van Centrifusion®.Automatische herkenning van de geselecteerde koffie capsule aan de hand van een unieke barcode, voor een optimale aanpassing van alle parameters voor de koffie-extractie.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,2 Liter
Soort koffie Nespresso Vertuo Capsules
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Koffie
Automatisch Cappuccino
Automatisch Latte macchiato
Heetwaterfunctie
Maximum kopjes per beurt 1
Assortiment accessoires & koffie als geschenk: 1 Lume capsuleverdeler, 4 Barista cappuccinokopjes & 20 Vertuo capsules t.w.v. € 90 bij aankoop van een Vertuo machine en 50 capsules naar keuze.

Print  PDF

Tags: MagimixVertuoPlusM600ZwartVertuoPlusNespressoEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso