Magimix Vertuo Next M700 Antraciet Nespresso Print  PDF

magazijnvoorraad

Nespresso Vertuo Next legt de lat voortdurend hoger. Zin in een grote kop koffie 's ochtends? Een Espresso na de lunch? Of een Gran Lungo aan het eind van de middag? Het kan allemaal. De Vertuo Next machines van Nespresso zetten een stap in de toekomst met een nieuw bereidingssysteem, gebaseerd op Centrifusion-technologie. Met één druk op de knop herkent het intelligente systeem de koffiecapsule en gaat het aan de slag.Bepaal uw type koffiemoment. Kies uit vijf verschillende kopgroottes met slechts één druk op de knop.Vertuo Next is verkrijgbaar in diverse kleuren en past met de chromen accenten in elke keuken. Elke nacht voert uw machine updates uit, voor de meest actuele koffie-ervaring.


Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,1  Liter
Pompdruk 19 bar
Soort koffie Nespresso Vertuo Capsules
Fysieke kenmerken
Gewicht 4 kg
Kleur Zwart
Kleur/Stijl Antraciet
Materiaal POLYCARBONAAT
Type kunststof Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
Gebruiksgemak
Snoerlengte 75 cm
Koffie
Maximum kopjes per beurt 1
Melk
Functie voor melk opschuimen
Stroom
Vermogen 1260 W
  • 143,95€
  • Excl. BTW: 118,97€
  • Adviesprijs 150,00€
  • Nespresso Vertuo: Assortiment accessoires & koffie als geschenk Actie geldig tot 31/12/2024
    Actievoorwaarden bekijken
Assortiment accessoires & koffie als geschenk: 1 Lume capsuleverdeler, 4 Barista cappuccinokopjes & 20 Vertuo capsules t.w.v. € 90 bij aankoop van een Vertuo machine en 50 capsules naar keuze.

Print  PDF

Tags: MagimixVertuoNextM700AntracietVertuo NextNespressoKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines