WD90T984ASE AddWash + Autodose Samsung Print  PDF

magazijnvoorraad

Kleding toevoegen tijdens de wasJe hoeft je geen zorgen te maken als je tijdens een wasbeurt een ontbrekende sok vindt of je bedenkt dat een bepaald hemd morgen weer schoon moet zijn. Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash™-deur snel en eenvoudig kledingstukken of meer wasmiddel* toevoegen als de was al draait**. Het is ook mogelijk om handgewassen kleding in de wasmachine te doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.* Je kunt alleen textiel, kleding, wasmiddel en wasverzachter toevoegen.

** De AddWash-deur kan alleen geopend worden als de temperatuur in de machine lager is dan 50°C.Precies genoeg wasmiddelGa moeiteloos voor de beste wasresultaten* en verspil minder wasmiddel. Autodose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke hoeveelheid was. De dispenser bevat genoeg wasmiddel voor 1 maand wassen**. Het uitneembare reservoir is eenvoudig bij te vullen.* De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.

** Autodose bevat wasmiddel voor tot 16 wasbeurten, genoeg voor ongeveer 1 maand wassen uitgaande van gemiddeld 4 wassen per week. Kan verschillen afhankelijk van belading en instellingen.Extra snel wassen in slechts 59 minutenVerkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Met Super Speed was je een volle trommel in slechts 59 minuten*. Het is veel sneller dan een normaal wasprogramma, maar je kleding wordt vrijwel even schoon. EcoBubble™-technologie wast je kleding grondig. Speed Spray gebruikt krachtige waterstralen om snel wasmiddelresten te verwijderen, zodat ook de spoeltijd verkort wordt. De centrifugeersnelheid wordt verhoogd op basis van de hoeveelheid was, om zo kleding snel te centrifugeren.* Gebaseerd op het gebruik van Super Speed met de standaardinstellingen en 5 kg was.Reinig je kleding met stoomGeef je kleding een grondige en hygiënische reinigingsbeurt met stoom. Het krachtige Hygiene Steam-programma is bedoeld om je waskwaliteit te verbeteren zonder tijdrovende voorbehandelingen. In tegenstelling tot andere wasmachines wordt bij dit model stoom geïnjecteerd van onderin de trommel. Daardoor dringt de stoom diep door in ieder kledingstuk. Dit maakt hardnekkig vuil los en verwijdert 99,9% van de bacteriën* en inactieve allergenen**, zodat je kleding nog dieper wordt gereinigd.* Gebaseerd op het Intertek-testrapport voor het Hygiënisch stomen-programma. Verwijdert 99,9% van bepaalde bacteriën, waaronder Staphylococcus aureus en Escherichia coli. Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen.

** Gebaseerd op het testrapport van The British Allergy Foundation (BAF) voor het Hygiënisch stomen-programma. Verwijdert allergenen die afkomstig zijn van huisstofmijt. Werkt zuinig, stil en gaat veel langer mee, zoals momenteel wordt gecertificeerd door VDE, met een garantie van 10 jaar.Krachtige bubbels, uitstekende reinigingDe EcoBubble™-technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties, zelfs op lage temperaturen*. Het toegevoegde wasmiddel wordt opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor vuil en vlekken nóg effectiever worden verwijderd. Het werkt even goed in warm als in koud water (15 °C). Zo bescherm je de kleuren en de stof van je kleding**, en bespaar je bovendien energie.* Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) versus Katoen 40°C zonder EcoBubble (WF0702WKU). Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen.

** Gebaseerd op het Performance Lab Test rapport van Springboard Engineering waarbij EMPA-stroken werden gewassen in normaal opgelost wasmiddel en met Bubble-technologie zonder mechanische activiteit.Slimmer wassen de wasmachine die jou kentWas eenvoudig en effectief met de krachtige AI Control. Deze functie personaliseert je waservaring door gewoontes te onthouden, zoals je meest gebruikte instellingen, en wasprogramma's aan te raden. Voor extra gemak wordt ook tijdsinformatie gegeven, zoals de status van het programma. De SmartThings-app* biedt advies over wasprogramma's, je dagelijkse planning en geeft onderhoudstips. Ook communiceert Auto Cycle Link** met je droogkast om al meteen het perfecte droogprogramma te selecteren.* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

** Auto Cycle Link is alleen beschikbaar als zowel de wasmachine als de droger AI Control hebben en verbonden zijn met Wi-FiWerkt stil & duurzaamDe Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor een stille* en krachtige werking, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Zo bespaar je ook nog geld. De wasmachine gaat veel langer mee vanwege de afwezigheid van slijtgevoelige koolborstels, de hoogwaardige onderdelen en het uitmuntende mechanisch ontwerp. Daarom geven we op deze duurzame** motor een garantie van maar liefst 10 jaar.* Voorzien van een 23-jarig duurzaamheidscertificaat van het Duitse Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik, VDE. De daadwerkelijke levensduur kan variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

** De gemiddelde geluidsafname is 5dBA voor het wasprogramma en 3dBA voor het droogprogramma. De gegevens zijn gebaseerd op de WF80F5E5P4W (ERP-label, F500, 8 kg, 1400 rpm) met een Digital Inverter-motor en de WF1804WPC (Vistula, 8 kg, 1400 rpm) met een reguliere motor.Opfrissen met luchtFris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De AirWash-technologie verwijdert vieze geurtjes uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.


Algemeen
Capaciteit voor wascyclus 9 kg
Capaciteit voor wassen en drogen cyclus 6 kg
Trommelinhoud drogen 6 kg
Trommelinhoud wassen 9 kg
Type wasdroogcombinatie Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Bediening
Koppeling met app
Connectiviteit
Wi-Fi
Energieverbruik
Droogresultaat B
Duurtijd voor wascyclus 3:05
Duurtijd voor wassen + drogen cyclus 7:48
Energieklasse wassen A
Energieklasse wassen en drogen E
Energieverbruik voor wassen en drogen per 100 cycli 377 kWh
Energieverbruik wassen per 100 cycli 49 kWh
Geluidsniveau voor zwieren in eco 40-60 programma 72 dB(A)
Geluidsniveau-klasse zwieren A
Waterverbruik voor wascyclus 50 Liter
Waterverbruik voor wassen + drogen cyclus 90 Liter
Functies
Stoomfunctie
Fysieke kenmerken
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm
Gewicht 81 kg
Hoogte 85 cm
Kleur Wit
Koolborstelloze motor
Motor (merkspecifiek) Digital Inverter
Trommel Swirl+
Vulopening 31,1 cm
Garantie
Motor garantie (Jaar) 10
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop
Aanduiding resttijd
Automatische dosering wasmiddel
Uitgestelde start
Verlichting binnen
Opties
Voorwas
Programma's
Aantal programma's 25
Droogprogramma's Tijdgestuurd, Katoen, Synthetisch
Favoriet programma
Speciale wasprogramma's Outdoorkleding, Overhemden, Allergie/Hygiëne, Beddengoed, Delicaat, Kleuren, Handdoeken, Eco, Koud
Trommelreiniging
Wasprogramma's Katoen, Korte was, Synthetisch, Wol, Stille was
Veiligheid
Beveiliging tegen waterschade
Kinderbeveiliging
  • 1.294,00€
  • Excl. BTW: 1.069,42€
  • Adviesprijs fabrikant 1.299,00€
  • Samsung Huishoudtoestel: Veloretti voucher t.w.v. €109 Actie geldig tot 31/03/2023
    Actievoorwaarden bekijken
Bij aankoop van een deelnemend model Samsung huishoudtoestel of inbouwkeukenapparaat ontvang je tijdelijk een Veloretti vouchert.w.v. €109.

Print  PDF

Tags: WD90T984ASEAddWashAutodoseSamsungWasdroogcombinatiesCombinaties wassen drogen