ART 364 61 Whirlpool Print  PDF

FRESHBOXCreëert de ideale omstandigheden om fruit en groenten te bewaren.

Een lade om uw fruit en groenten te bewaren.LED-VERLICHTINGPerfecte verlichting.

Een energie-efficiënt LED-verlichtingssysteem zorgt voor een gelijkmatige verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.SPACE MANAGEMENTAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.FLESSENVAKVeilig bewaren.

Het flessenvak van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.CAPACITEIT 220 - 250 LITERAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.ZUIVELVAKZuivel bewaren.

Deze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft een ruim vak speciaal voor zuivel om het vermengen van geur en smaak tegen te gaan.ENERGIEKLASSE A+Zeer goede energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A+ biedt dit Whirlpool apparaat zowel ideale resultaten als een efficiënt energieverbruik.GLAZEN LEGPLATEAUEen passie voor schoonheid in elk detail.

Deze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring. DRAAIRICHTING DEUREN VERWISSELBAARDe draairichting van de deuren is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deuren rechts of links te openen.


Algemeen
Totale netto inhoud 239 Liter
Type koelkast Inbouw
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse A+
Geluidsniveau 38 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 265 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 54 cm
Diepte 54,5 cm
Hoogte 157,6 cm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 191 Liter
Vriezen
Invriescapaciteit 2,5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 48 Liter
  • 899,00€
  • Excl. BTW: 742,98€

Print  PDF

Tags: ART36461WhirlpoolKoelkast inbouwInbouw-koelkastenIjskasten inbouw