W55TM 4120 W 2 Whirlpool Print  PDF

magazijnvoorraad

FRESHBOXCreëert de ideale omstandigheden om fruit en groenten te bewaren.

Een lade om uw fruit en groenten te bewaren.PERFECTE INSTALLATIEDeze Whirlpool koel/vriescombinatie is eenvoudig te installeren en kan in elke hoek, of langs een muur geplaatst worden voor maximale flexibiliteit.LED-VERLICHTINGPerfecte verlichting.

Een energie-efficiënt LED-verlichtingssysteem zorgt voor een gelijkmatige verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.SPACE MANAGEMENTAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.FLESSENVAKVeilig bewaren.

Het flessenvak van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.CAPACITEIT TOT 250 LITERAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.ENERGIEBESPARINGUltrasnel temperatuurherstel.

Deze innovatieve technologie zorgt voor een ultrasnel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers bewaard blijft.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.GLAZEN LEGPLATEAUEen passie voor schoonheid in elk detail.

Deze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft glazen legplateaus en combineert hiermee design en functionaliteit voor de beste gebruikerservaring.DRAAIRICHTING DEUREN VERWISSELBAARDe draairichting van de deuren is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deuren rechts of links te openen.


Algemeen
Totale netto inhoud 212 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak bovenaan)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 36 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 177 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 54 cm
Diepte 57 cm
Hoogte 144 cm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse N (16-32°C), ST (16-38°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 171 Liter
Vriezen
Invriescapaciteit 2 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 41 Liter
  • 469,00€
  • Excl. BTW: 387,60€
  • Adviesprijs 469,99€
E

Print  PDF

Tags: W55TM4120W2WhirlpoolKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten