W5 721E W 2 Whirlpool Print  PDF

6TH SENSE CONTROLTechnologie die snel de ideale temperatuur herstelt.

De 6TH SENSE technologie detecteert voortdurend de temperatuurschommelingen die veroorzaakt worden door externe factoren (het openen van de deur) en herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimale bewaring van het voedsel zowel in de koelkast als in de diepvriezer. Vermijd vriesbrand bij voedsel dat in de diepvriezer wordt bewaard.FRESHBOXCreëert de ideale omstandigheden om fruit en groenten te bewaren.

Een lade om uw fruit en groenten te bewaren.SNELKOELFUNCTIESneller koelen.

De temperatuur in uw koel/vriescombinatie daalt onmiddelijk zodra er nieuwe levensmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen.ELEKTRONISCH BEDIENINGSPANEELDeze Whirlpool koel/vriescombinatie heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en een voortdurende temperatuurcontrole.FLESSENREKVeilig bewaren.

Met het speciale flessenrek biedt deze Whirlpool koel/vriescombinatie de perfecte oplossing voor het bewaren van flessen.CAPACITEIT 290 - 310 LITERAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool koel/vriescombinatie biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.ENERGIEBESPARINGUltrasnel temperatuurherstel.

Deze innovatieve technologie zorgt voor een ultrasnel temperatuurherstel waardoor het energieverbruik verlaagd wordt en voedsel langer vers bewaard blijft.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruikDRAAIRICHTING DEUREN VERWISSELBAARDe draairichting van de deuren is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deuren rechts of links te openen. 


Algemeen
Totale netto inhoud 308 Liter
Type koelkast Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Vriesgedeelte
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 39 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 233 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 59 cm
Diepte 65,5 cm
Hoogte 176,3 cm
Kleur Wit
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 197 Liter
Vriezen
Invriescapaciteit 5 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 111 Liter
  • 499,99€
  • Excl. BTW: 413,21€
  • Adviesprijs 649,99€
E

Print  PDF

Tags: W5721EW2WhirlpoolKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten