WVA35642 NFW 2 Whirlpool Print  PDF

NOFROSTNooit meer ontdooien.

Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.FREEZECONTROLFreezeControl reduceert de temperatuurvariaties in de diepvriezer tot een minimum en garandeert het optimaal bewaren van bevroren levensmiddelen: tot 50% minder verkleuring. Smaak en kleur blijven behouden.6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.* (* In vergelijking met een Whirlpool diepvriezer met de Fast Freezing technologie, zonder de 6TH SENSE technologie.)SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.ELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.ALARMStroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.WATERAFVOERSYSTEEMEenvoudig ontdooien.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een waterafvoersysteem waardoor u moeiteloos ontdooit en schoonmaakt.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.ENERGIEBESPARINGSnel temperatuurherstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van het voedsel.AANTAL LADEN 5Ideaal ruimtegebruik.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met vijf handige laden om bevroren voedsel in pakjes, doosjes of zakjes praktisch op te bergen.BINNENVERLICHTINGPerfecte verlichting.

Deze Whirlpool diepvriezer is voorzien van verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.TRANSPARANTE LADENDoor de transparante laden ziet u onmiddellijk wat er in de laden ligt zonder dat u de laden telkens hoeft te openen.


Algemeen
Type diepvriezer Kast
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 41 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 269 kWh
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Vriezen
Invriescapaciteit 28 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 340 Liter
No Frost
E
  • 849,00€
  • 749,00€
  • Excl. BTW: 619,01€

Print  PDF

Tags: WVA35642NFW2WhirlpoolDiepvriezer vrijstaandVrijstaande diepvriezers