UW6 F2Y WBI F 2 Whirlpool Print  PDF

magazijnvoorraad

NOFROSTNooit meer ontdooien.

Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.FREEZECONTROLFreezeControl reduceert de temperatuurvariaties in de diepvriezer tot een minimum en garandeert het optimaal bewaren van bevroren levensmiddelen: tot 50% minder verkleuring. Smaak en kleur blijven behouden.6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.* (* In vergelijking met een Whirlpool diepvriezer met de Fast Freezing technologie, zonder de 6TH SENSE technologie.)SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.ELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.ALARMStroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.ENERGIEKLASSE A++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.ENERGIEBESPARINGSnel temperatuurherstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van het voedsel.AANTAL LADEN 4Ideaal ruimtegebruik.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met vier handige laden om bevroren voedsel in pakjes, doosjes of zakjes praktisch op te bergen.BINNENVERLICHTINGPerfecte verlichting.

Deze Whirlpool diepvriezer is voorzien van verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.DRAAIRICHTING DEUR VERWISSELBAARDe draairichting van de deur is verwisselbaar zodat u deze kan aanpassen volgens uw keukeninrichting - kies ervoor om de deur rechts of links te openen.TRANSPARANTE LADENDoor de transparante laden ziet u onmiddellijk wat er in de laden ligt zonder dat u de laden telkens hoeft te openen.PERFECTE INSTALLATIEDeze Whirlpool diepvriezer is eenvoudig te installeren en kan in elke hoek, of langs een muur geplaatst worden voor maximale flexibiliteit. 


Algemeen
Type diepvriezer Kast
Bediening
Bediening op afstand
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 41 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 230 kWh
Fysieke kenmerken
Aantal diepvriesladen 4
Aantal diepvriesvakken 2
Breedte 59 cm
Diepte 64,5 cm
Hoogte 167 cm
Kleur Wit
Klimaatklasse N (16-32°C), SN (10-32°C), ST (16-38°C), T (16-43°C)
Uitrusting
Ijsblokjesmaker
Veiligheid
Alarm bij geopende deur
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 24 uur
Invriescapaciteit 26 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 228 Liter
No Frost
  • 569,00€
  • Excl. BTW: 470,25€
  • Adviesprijs fabrikant 699,99€
E

Print  PDF

Tags: UW6F2YWBIF2WhirlpoolDiepvriezer vrijstaandVrijstaande diepvriezers