WHE22333 4 Whirlpool Print  PDF

6TH SENSE TECHNOLOGIEDe 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.* (* In vergelijking met een Whirlpool diepvriezer met de Fast Freezing technologie, zonder de 6TH SENSE technologie.)SNELVRIESFUNCTIESneller invriezen.

Met de snelvriesfunctie stelt u de temperatuur op 10 graden kouder in dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.SPACEMAX10% extra ruimte.

Alle ruimte die u zich kunt wensen dankzij het SpaceMax systeem. De vlakke achterwand maakt schoonmaken nog makkelijker en biedt extra ruimte.ELEKTRONISCHE BEDIENINGMoeiteloos bedienen.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.DEKSEL MET TEGENGEWICHTMakkelijk openen en sluiten.

De diepvrieskoffer is voorzien van tegengewicht zodat het deksel langzaam dichtgaat, makkelijk te openen is en niet onverwachts zal sluiten.ALARMStroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in uw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert u als de temperatuur onder de -8°C komt.XXL CAPACITEITAlle ruimte die u wenst.

De grote inhoud van deze Whirlpool diepvriezer biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren.KINDERSLOTDeze Whirlpool diepvriezer is voorzien van een kinderslot zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gezin.WATERAFVOERSYSTEEMEenvoudig ontdooien.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een waterafvoersysteem waardoor u moeiteloos ontdooit en schoonmaakt.ENERGIEKLASSE A+++Uitstekende energie-efficiëntie.

Met de energieklasse A+++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.ENERGIEBESPARINGSnel temperatuurherstel zorgt voor maximale energiebesparing en bescherming van het voedsel.AANTAL MANDEN 3Ideaal ruimtegebruik.

Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met drie handige manden om bevroren voedsel in pakjes, doosjes of zakjes praktisch op te bergen.BINNENVERLICHTINGPerfecte verlichting.

Deze Whirlpool diepvriezer is voorzien van verlichting waardoor u altijd moeiteloos kunt vinden wat u zoekt.


Algemeen
Type diepvriezer Koffer
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 42 dB(A)
Geluidsniveau-klasse D
Jaarlijks elektrisch verbruik 165 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 118 cm
Diepte 69,8 cm
Hoogte 91,6 cm
Kleur Wit
Klimaatklasse SN (10-32°C), T (16-43°C)
Vriezen
Invriescapaciteit 20 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 219 Liter
D
  • 569,00€
  • 479,00€
  • Excl. BTW: 395,87€
  • Adviesprijs fabrikant 629,00€

Print  PDF

Tags: ecolabelWHE223334WhirlpoolDiepvriezer vrijstaandVrijstaande diepvriezers