CSA230/50 SENSEO® Select Koffiepadmachine Dark Slate Philips Print  PDF

magazijnvoorraad

Kies uw favoriete recept met Intensity Plus
 • Intensity Plus voor milde, sterke kop koffie en krachtige espresso

 • Lager energieverbruik en meer gerecyclede materialen

 • Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagje

 • Verstelbare tuit, zodat uw favoriete kopje of mok eronder past

 • Met de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie gezet zodra de machine is opgewarmdGewoon, intens of espresso - Altijd SENSEO®Geniet van heerlijke SENSEO® koffie en zorg tegelijkertijd voor onze planeet. Met de intuïtieve Intensity Plus-schuifregelaar kunt u met één druk op de knop genieten van drie heerlijke, goed uitgebalanceerde smaken.Intensity Plus voor milde, sterke kop koffie en krachtige espressoKies moeiteloos uw favoriete koffie met Intensity Plus. Zet de schakelaar om voor een milde, sterke kop koffie, of krachtige espresso en uw volgende kop SENSEO® is onderweg.Lager energieverbruik en meer gerecyclede materialenMinder onderdelen, energiebesparing en meer gerecyclede materialen zorgen voor een duurzamere SENSEO® machine.Crema Plus voor een fijner en nog fluweelzachter crèmelaagjeCrema Plus-technologie produceert een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje voor elk kopje SENSEO® koffie.Verstelbare tuit, zodat uw favoriete kopje of mok eronder pastPas de positie van de koffietuit aan op uw favoriete kop of mok.Met de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie gezet zodra de machine is opgewarmdMet de functie Onmiddellijk starten wordt uw koffie direct gezet nadat de machine is opgewarmd. Na het koffiezetten schakelt het SENSEO® apparaat automatisch uit om energie te besparen.Intuïtieve schuifknop om moeiteloos uw favoriete koffie te zettenDit koffiezetapparaat is ontworpen voor het bereiden van een of twee koppen heerlijke SENSEO® koffie, met één druk op de knop.Machine is > 10.000 keer getest om een consistente kwaliteit te garanderenOnze apparaatontwikkeling is rigoureus en wordt getest met 10.000 koppen koffie om een maximale kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.De enige koffiepad-machine die twee kopjes koffie tegelijk zetGeniet van een of twee kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.Uitneembare lekbak, zodat u hem eenvoudig kunt schoonmakenVerwijder de lekbak om hem eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.Groot assortiment SENSEO® koffieblends en smakenHet uitgebreide assortiment SENSEO® koffiemelanges bevat karakteristieke, zorgvuldig uitgebalanceerde smaken, zodat er altijd een smaak is die bij uw smaak past.Het ontkalkingslampje geeft aan wanneer u het apparaat moet ontkalkenHet lampje licht op wanneer u de machine moet ontkalken. Ontkalk elke 3 maanden met ontkalker om uw apparaat vrij te houden van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en om de levensduur van uw apparaat te maximaliseren. Gebruik geen azijn. Dit kan uw SENSEO® apparaat beschadigen en heeft een negatieve invloed op de koffiesmaak.


Uniek koffiezetsysteem (met koffiepads) van Philips (en Douwe Egberts): elke kop vers gezet en altijd de juiste balans tussen koffie en water. De garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma.
Accessoires
Met isoleerkan
Algemeen
Capaciteit (kopjes) 2
Inhoud waterreservoir 0,9 Liter
Pompdruk 1 bar
Soort koffie Senseo-pads
Ergonomie
Verstelbare hoogte
Functies
Aromaselector
Fysieke kenmerken
Gewicht 2115 g
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Antraciet
Gebruiksgemak
Druppelstop
Snoerlengte 0,8 m
Onderhoud & Reiniging
Vaatwasbestendige onderdelen
Stroom
Vermogen 1450 W
Veiligheid
Automatische uitschakeling
 • 66,99€
 • 81,99€ - 15€ cashback

 • Excl. BTW: 67,76€
 • Adviesprijs 94,99€
 • Philips Senseo: Tot €25 cashback Actie geldig tot 16/06/2024
  Actievoorwaarden bekijken

Print  PDF

Tags: CSA23050SENSEOSelectKoffiepadmachineDarkSlateSenseoPhilipsKoffiemachineApparaten Koffiekoffiezetapparatenkoffiezetmachines