5KES6503 Artisan Espresso Tingrijs KitchenAid Print  PDF

magazijnvoorraad

Gefascineerd door de kunst van espresso? Perfectioneer je vakkennis met deze stijlvolle espressomachine met een metalen behuizing voor thuis.



Deze espressomachine brengt de kunst van espresso tot leven in je eigen huis. Je kunt authentieke espressoshots maken, evenals populaire espressodranken zoals latte, cappuccino, macchiato, Americano, flat white en zelfs affogato (met ijs). Iedereen wil deze compacte en slanke espressomachine met metalen behuizing met eigen ogen zien. Dankzij de dubbele, slimme temperatuursensoren, een Italiaanse pomp van 15 bar en pre-infusie kun je eenvoudig een rijke, volle espresso met crema maken. Voel je als een expert met de roestvrijstalen filterdrager, met zijn vlakke onderkant voor gelijkmatig en consistent aanstampen. 1 of 2 shots? Kies met één druk op de knop. De espressomachine is verkrijgbaar in 7 kleuren, van Keizerrood tot Amandelwit. Hij wordt geleverd met een opschuimkan, roestvrijstalen stamper, kopjeswarmer en lekbak. En wat dacht je van je eigen bonen malen met de koffiemolen? (afzonderlijk verkrijgbaar)



Espressomachine in één oogopslag




  • Een robuust en duurzaam apparaat dankzij Duitse technologie en een metalen behuizing

  • Italiaanse pomp van 15 bar voor een onweerstaanbaar rijk crema

  • Semi-automatische bediening voor 1 of 2 shots

  • Stoompijpje voor het opschuimen en verwarmen van de melk

  • Geschikt voor gebruik van enkelwandige of dubbelwandige filterbakjes

  • 5 jaar garantie



De espressomachine om mee te experimenteren



Ontdek de eindeloze mogelijkheden van espresso met deze robuuste espressomachine. Creëer je favoriete smaak.



Twee slimme temperatuursensoren



Geniet telkens opnieuw van espresso met een authentieke smaak. Dit is te danken aan de twee temperatuursensoren, die samenwerken om tijdens de bereiding een optimale watertemperatuur te behouden.



Gelijkmatig aanstampen met de filterdrager



De professionele filterdrager heeft een vlakke onderkant voor gelijkmatig en uniform aanstampen. Hoe? Door de verzonken tuiten die een vlakke ondergrond creëren. Door de doorsnee van 58 mm blijft de warmte optimaal behouden.



Slank en compact ontwerp



De stijlvolle espressomachine is stijlvol en zorgt voor optimale prestaties. Dankzij de robuuste metalen behuizing gaat de machine lang mee en het compacte design past perfect op elk aanrecht. Een echte aanwinst in je keuken.



1 of 2 shots? Eenvoudige keuzeschakelaar voor dosering



Zet eenvoudig en met één druk op de knop een enkel of dubbel shot. Programmeer je gewenste shotvolume en geniet op elk moment van de lekkerste koffie



Espressomachine voor zowel beginners als experts



Kies een enkel- of dubbelwandig filterbakje. Dubbelwandige filterbakjes zorgen voor consistente resultaten, ideaal voor beginners. Of kies voor een enkelwandig filterbakje voor meer controle en shots met een vol aroma.



Wees creatief met het stoompijpje



Je espressomachine is tevens uitgerust met een stoompijpje voor stoom of om de melk rechtstreeks in de mengbeker textuur te geven. Ideaal voor het bereiden van een rijk schuim of warme melk voor cappuccino of latte, of om heet water te tappen voor thee of Americano.


Gemaakt om te werken en lang mee te gaan. Met een uitgebreid assortiment hulpstukken om uit te kiezen, gaat er een heel nieuwe wereld van mogelijkheden voor u open. Elke kok drukt zich op een heel eigen manier uit. Een persoonlijke wijze, die alle zintuigen omvat: zien, aanraken, proeven. Het unieke professionele ontwerp van de KitchenAid Artisan® mixer/keukenrobot maakt deze tot een verlenging van uw handen, uw verbeeldingskrachten, uw vaardigheid. Met zijn veelzijdigheid en flexibiliteit kan hij u inspireren en helpen om telkens weer iets heel speciaals te maken.
Algemeen
Inhoud waterreservoir 1,4 Liter
Pompdruk 15 bar
Soort koffie Gemalen koffie
Type espressomachine Handmatig
Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Kleur/Stijl Tingrijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Gebruiksgemak
Afneembaar waterreservoir
Koffie
Heetwaterfunctie
Maximum kopjes per beurt 2
Melk
Functie voor melk opschuimen
Melk opschuimen via stoompijpje
  • 449,00€
  • Excl. BTW: 371,07€
  • Adviesprijs 449,99€

Print  PDF

Tags: 5KES6503ArtisanEspressoTingrijsArtisanKitchenAidEspressomachineToestellen EspressoApparaten espressoMachines Espresso