SoundBar 2.1 met draadloze subwoofer TAB8505/10 Philips Print  PDF

magazijnvoorraad
Voor geluid van bioscoopkwaliteit
Ga voor een premium ervaring bij elke film, game en afspeellijst! Deze slanke SoundBar en draadloze subwoofer met Dolby Atmos bieden een ideale combinatie van prestaties en stijl. U krijgt een betere bas, krachtigere muziek en helderdere stemmen.

Slimme SoundBar. Bioscoopgeluid
Deze SoundBar geeft alles wat u kijkt en elk nummer dat uleuk vindt een nieuwe geluidsdimensie. 2.1-kanalen zorgen voor rijkere soundtracks, overdonderende effecten en heldere stemmen. De draadloze subwoofer maakt elke explosie en elke beat intenser.

Dolby Atmos. Verhoog de spanning
Geef elke scène meer impact, waar u ook naar kijkt. Deze met Dolby Atmos compatibele SoundBar reproduceert diepte en hoogte, waardoor een virtuele, driedimensionale Surround Sound ontstaat die boven u en om u heen beweegt.

Play-Fi. Van audio in meerdere kamers tot Surround Sound
Dankzij de eenvoudige Play-Fi-compatibiliteit is deze soundBar de ster van uw Multiroom-opstelling. U kunt Play-Fi-compatibele luidsprekers synchroniseren voor audio in meerdere kamers of zelfs een echt Surround Sound-systeem maken: en dat allemaal via de Philips Sound-app of de Play-Fi-app.

Sluit eenvoudig uw favoriete bronnen aan
Voor muziek kunt u met Spotify Connect de topkwaliteit van Spotify streamen via Wi-Fi. U kunt ook afspeellijsten met hoge resolutie vanaf uw mobiele apparaat streamen via Apple AirPlay 2 of Bluetooth. Voor films en games kunt u met 4K-doorgang 4K HDR-videobronnen aansluiten zonder op resolutie te hoeven inleveren.

HDMI eARC. Geniet van de nieuwste Surround Sound-indelingen
Laat u meeslepen door het drama en mis geen enkel detail. Deze SoundBar is compatibel met HDMI eARC, een hogesnelheidsverbinding waarmee u het volledige effect van geavanceerde audio-indelingen zoals Dolby Atmos kunt ervaren. De SoundBar heeft ook tweevoudige HDMI-ingangen.

Aan te sluiten op uw favoriete apparaten met spraakassistenten
Vraag apparaten met Alexa of een luidspreker die werkt met Google Assistant om muziek af te spelen via de SoundBar. Liever Siri? Deze SoundBar werkt ook met Apple AirPlay 2, dus u kunt het ook aan haar vragen. Zet de muziek harder. Sla nummers over. Allemaal volledig handsfree.

Opvallend geometrisch design. Eenvoudig te plaatsen
Deze soundbar heeft een uniek schuin design en bescheiden afmetingen. Dankzij de wandsteunen houdt u al uw plaatsingsopties open. Het compacte design van de krachtige subwoofer maakt het eenvoudig deze uit het zicht te plaatsen.
Aansluitingen
Aantal HDMI-ingangen 2
Aantal HDMI-uitgangen 3
AUX-ingang
Algemeen
Draadloze subwoofer
Losse subwoofer
Type speaker Soundbar
Audio
Surroundformaten Dolby Digital, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus
Uitgangsvermogen (totaal) 200 W
Bediening
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Connectiviteit
Bluetooth
Bluetooth-versie 4.2
Fysieke kenmerken
Breedte 900 mm
Breedte subwoofer 122 mm
Diepte 110 mm
Diepte subwoofer 300 mm
Hoogte 57 mm
Hoogte subwoofer 403 mm
Kleur Grijs
  • : 90
  • SoundBar 2.1 met draadloze subwoofer TAB8505/10 Philips
  • Categorieën: Televisie Soundbar TV & Audio
  • Model: TAB8505/10
  • Beschikbaarheid: leverbaar in 3-5 werkdagen
  • 319,99€
  • Excl. BTW: 264,45€
  • Adviesprijs fabrikant 399,99€

Print  PDF

Tags: SoundBar21metdraadlozesubwooferTAB850510PhilipsSoundbar