GSJV71PZTE LG Print  PDF

magazijnvoorraad

Snelle en eenvoudige toegangMet Door-in-Door™ kun je gemakkelijk en snel dingen uit de koelkast nemen met de verborgen openingsknop.*Gebaseerd op Intertek-tests van de SX5534WB, GR-S632GLRC en LFX31945ST/02, volgens de interne testmethode van LG, waarbij het percentage reductie van de luchtstroom bij het openen van de Door-in-Door gedurende 10 seconden wordt gemeten. De resultaten kunnen variëren per model en de duur van de deuropening.Behoud de versheid langerLINEARCooling™ vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de versheid tot 7 dagen behouden blijft.*Gebaseerd op de TÜV Rheinland test met behulp van LG's interne testmethode voor het meten van de tijd die nodig was om 5% gewichtsreductie bij paksoi in het verscompartiment van de LGE Linear Cooling model GSXV91NSAE te bereiken. Het resultaat kan variëren bij het werkelijke gebruik.Levert gelijkmatige en snelle versheidDrankjes zijn kouder en voedsel blijft verser dankzij de gelijkmatige en snellere prestaties van DoorCooling+™.*Gebaseerd op TÜV Rheinland testresultaten met behulp van LG's interne testmethode waarbij de tijd wordt vergeleken die nodig is om de temperatuur van de watercontainer te laten dalen tussen DoorCooling+™ en Non-DoorCooling+™-modellen. Alleen van toepassing op bepaalde modellen.

*De productafbeeldingen in de video zijn alleen ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product.

*DoorCooling+™ stopt wanneer de deur wordt geopend.Verhoog de versheid met optimale vochtigheidsniveausBehoud een optimale vochtigheid om fruit en groenten langer vers te houden.Moderne elegantie in elk detailDe zilveren accenten en metallic afwerking geven je koelkast een premium uitstraling.*Het gebruik van metalen onderdelen houdt de levensmiddelen in de koelkast verser.Eenvoudige bediening met stemassistentVertel je koelkast precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zeg: "Zet Express Freeze aan" en de AI-luidspreker luistert en zorgt ervoor dat er voor de boodschappen wordt gezorgd.*Google en Google Home zijn handelsmerken van Google LLC.

*Amazon, Alexa, Echo en alle verwante logo's en bewegingsmerken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc of haar dochterondernemingen.

*LG SmartThinQ is nu omgedoopt tot LG ThinQ.

*Smart-functies en spraakassistentproduct kunnen per land en model verschillen. Neem contact op met je lokale winkelier of LG voor de beschikbaarheid van service.

*Spraakgestuurd smart speaker-apparaat is niet inbegrepen.Verser, Sneller koelen, Meer besparenLG Inverter Linear Compressor™ houdt voedsel op het hoogtepunt van versheid met minder verbruikte energie.


Algemeen
Totale netto inhoud 635 Liter
Type koelkast Vierdeurskoelkast
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 36 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 350 kWh
Fysieke kenmerken
Afwerking materiaal Glanzend
Breedte 968 mm
Diepte 770 mm
Hoogte 1891 mm
Kleur Grijs
Klimaatklasse T (16-43°C)
Materiaal Roestvrij staal (RVS) 18/0
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 416 Liter
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 2 uur
Invriescapaciteit 12 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 219 Liter
E
  • 1.729,00€
  • Excl. BTW: 1.428,93€
  • Adviesprijs fabrikant 2.099,00€

Print  PDF

Tags: GSJV71PZTELGKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten