GSLV70PZTE LG Electronics Print  PDF

Behoud de versheid langerLINEARCooling™ vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de versheid tot 7 dagen behouden blijft.*Gebaseerd op de TÜV Rheinland test met behulp van LG's interne testmethode voor het meten van de tijd die nodig was om 5% gewichtsreductie bij paksoi in het verscompartiment van de LGE Linear Cooling model GSLV71PZTM te bereiken. Het resultaat kan variëren bij het werkelijke gebruik.Levert gelijkmatige en snelle versheidDrankjes zijn kouder en voedsel blijft verser dankzij de gelijkmatige en snellere prestaties van DoorCooling+™.*Gebaseerd op UL, TÜV Rheinland testresultaten met behulp van LG's interne testmethode waarbij de tijd wordt vergeleken die nodig is om de temperatuur van de watercontainer te laten dalen tussen DoorCooling+™ en Non-DoorCooling+™-modellen. Alleen van toepassing op bepaalde modellen.

*De productafbeeldingen in de video zijn alleen ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product.

*DoorCooling+™ stopt wanneer de deur wordt geopend.Verhoog de versheid met optimale vochtigheidsniveausBehoud een optimale vochtigheid om fruit en groenten langer vers te houden.Moderne elegantie in elk detailDe zilveren accenten en metallic afwerking geven je koelkast een premium uitstraling.Eenvoudige bediening met stemassistentVertel je koelkast precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zeg: "Zet Express Freeze aan" en de AI-luidspreker luistert en zorgt ervoor dat er voor de boodschappen wordt gezorgd.*Google en Google Home zijn handelsmerken van Google LLC.

*Amazon, Alexa, Echo en alle verwante logo's en bewegingsmerken zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc of haar dochterondernemingen.

*LG SmartThinQ is nu omgedoopt tot LG ThinQ.

*Smart-functies en spraakassistentproduct kunnen per land en model verschillen. Neem contact op met je lokale winkelier of LG voor de beschikbaarheid van service.

*Spraakgestuurd smart speaker-apparaat is niet inbegrepen.Energie-efficiënt en duurzaamLG Smart Inverter Compressor™ tilt energie-efficiëntie naar een hoger niveau om meer te besparen en 10 jaar gemoedsrust te bieden.


Algemeen
Totale netto inhoud 635 Liter
Type koelkast Vierdeurskoelkast
Energieverbruik
Energieklasse E
Geluidsniveau 36 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 350 kWh
Fysieke kenmerken
Aansluiting op waterleiding
Breedte 913 mm
Diepte 735 mm
Hoogte 1790 mm
Ingebouwde LED verlichting
Klimaatklasse T (16-43°C)
Koelen
Totale netto inhoud koelkast 416 Liter
Vriezen
Invriescapaciteit 12 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 219 Liter
E
  • 1.614,00€
  • Excl. BTW: 1.333,88€
  • Adviesprijs 1.999,00€

Print  PDF

Tags: GSLV70PZTELG ElectronicsKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten