GFM61MCCSF LG Electronics Print  PDF

magazijnvoorraad

Behoud de versheid met een naadloos ontwerpDeze nieuwe vriezer is ontworpen om elegantie en verbeterde functionaliteit in je keuken te brengen.Minder gedoe met vorstvrije technologieLG's vorstvrij koelsysteem voorkomt de opbouw van ijs, waardoor het handmatig ontdooien niet nodig is.Versheid alomKoele lucht stroomt in alle richtingen om het voedsel vers te houden.Een explosie van koelte in een oogwenkLaat je verse ijs niet smelten. Druk op Express Freeze voor een krachtige stoot ijskoude lucht.Sla meer op met meer binnenruimteMet de grote inhoud van 324L in de vriezer, heb je voldoende ruimte voor al je favoriete lekkernijen.IJs wanneer je het nodig hebt. Extra ruimte wanneer je het nodig hebtDe ijsmaker kan gemakkelijk worden losgemaakt als je de extra ruimte nodig hebt om meer in de vriezer te stoppen.Naadloos, ingebouwd ontwerpMet zijn vlakke deur en goede aansluiting op de kast geeft dit naadloze ontwerp een fraaie, ingebouwde look.Strakke integratie voor strakke lijnenHet nieuwe ontwerp past perfect in standaard keukenkastjes voor een strakke, minimalistische look.Verbeter je keuken met ingetogen luxeGeef je keuken de finishing touch van moderne elegantie met een set hoogwaardige metallic afwerkingen.* MetalFresh™ is een samengestelde uitdrukking die is afgeleid van de uitdrukkingen 'metal laminated design', aangebracht op het koelluchtrooster, en 'NatureFresh™ ' van LINEARCooling™ en DoorCooling+™. Het gebruik van metalen onderdelen houdt de levensmiddelen in de koelkast verser.Bespaart meer, werkt stiller en gaat langer meeVerminder je energieverbruik met 32% met behulp van de LG Inverter Linear Compressor™. Deze exclusieve compressor van LG heeft de levensduurtest van 20 jaar overtroffen, en wordt bovendien ondersteund door een garantie van 10 jaar. Geniet bovendien van 25% minder lawaai wanneer met de soepel lopende LG Inverter Linear Compressor™.* Energiebesparing (32%) : Vergeleken met de koelkast met LG conventionele reciproke compressor.

* Minder lawaai (25%) : Gebaseerd op VDE-testen waarbij het energieverbruik en geluidsniveau van het LGE-model GBB530NSCXE en GBB530NSQWB worden vergeleken.

* 20j Levensduur : Tests werden uitgevoerd volgens het interne versnelde 20-jaar testprotocol van LG. Resultaten gebaseerd op laboratoriumtests onder versnelde en correcte gebruiksomstandigheden. De geschatte levensduur houdt geen enkele vorm van garantie in.


Algemeen
Totale netto inhoud 324 Liter
Type koelkast Eéndeurskoelkast zonder vriesvak
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 37 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 211 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 595 mm
Diepte 707 mm
Hoogte 1860 mm
Kleur Zwart
Klimaatklasse T (16-43°C)
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 15 uur
  • 1.399,00€
  • Excl. BTW: 1.156,20€
D

Print  PDF

Tags: ecolabelGFM61MCCSFLG ElectronicsKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten