GLM71MCCSF LG Electronics Print  PDF

Behoud de versheid met een naadloos ontwerpDeze nieuwe koelkast is ontworpen om elegantie en verbeterde functionaliteit in je keuken te brengen.Om het beter te begrijpen is dit een voorbeeld van een voorraadkast en vriezer die samen zijn geïnstalleerd.Blijft langer vers met "farm freshness"LINEARCooling™ vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de versheid tot 7 dagen behouden blijft.Gebaseerd op de TÜV Rheinland test met behulp van LG's interne testmethode voor het meten van de tijd die nodig was om 5% gewichtsreductie bij paksoi in het verscompartiment van de LGE Linear Cooling model GLT51PZGSZ te bereiken. Het resultaat kan variëren bij het werkelijke gebruik.Levert gelijkmatige en snelle versheidLevensmiddelen blijven vers en drankjes worden ijskoud op elke plank met gelijkmatige en snellere koelprestaties.*Gebaseerd op de TÜV Rheinland test waarbij de koeltijd van de deurkorf van 25? tot 5? wordt vergeleken tussen LGE Non-DoorCooling+™ van R327S en DoorCooling+™ model van GLT51PZGSZ, volgens LG interne testmethode. Het resultaat kan variëren bij het werkelijke gebruik.

*De productafbeeldingen in de video zijn alleen ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product. DoorCooling+™ stopt wanneer de deur wordt geopend.Verhoog de versheid met optimale vochtigheidsniveausGeniet van heerlijk fruit en verse groenten wanneer je de ideale vochtigheidsgraad kunt instellen met de FRESHBalancer™.Sla meer op met meer binnenruimteMet de grote inhoud van 386L heb je voldoende ruimte voor al je favoriete lekkernijen.*Om het beter te begrijpen is dit een voorbeeld van een voorraadkast en vriezer die samen zijn geïnstalleerd.Maximaliseer de ruimte met slimme opslagEen opgeruimde koelkast met een slim opbergsysteem dat 386L aan ruimte maximaliseert.Naadloos, ingebouwd ontwerpMet zijn vlakke deur en goede aansluiting op de kast geeft dit naadloze ontwerp een fraaie, ingebouwde look.Strakke integratie voor strakke lijnenHet nieuwe ontwerp past perfect in standaard keukenkastjes voor een strakke, minimalistische look.Verbeter je keuken met ingetogen luxeGeef je keuken de finishing touch van moderne elegantie met een set hoogwaardige metallic afwerkingen.Bespaart meer, werkt stiller en gaat langer meeVerminder je energieverbruik met 32% met behulp van de LG Inverter Linear Compressor™. Deze exclusieve compressor van LG heeft de levensduurtest van 20 jaar overtroffen, en wordt bovendien ondersteund door een garantie van 10 jaar. Geniet bovendien van 25% minder lawaai wanneer met de soepel lopende LG Inverter Linear Compressor™.* Energiebesparing (32%) : Vergeleken met de koelkast met LG conventionele reciproke compressor.

* Minder lawaai (25%) : Gebaseerd op VDE-testen waarbij het energieverbruik en geluidsniveau van het LGE-model GBB530NSCXE en GBB530NSQWB worden vergeleken.

* 20j Levensduur : Tests werden uitgevoerd volgens het interne versnelde 20-jaar testprotocol van LG. Resultaten gebaseerd op laboratoriumtests onder versnelde en correcte gebruiksomstandigheden. De geschatte levensduur houdt geen enkele vorm van garantie in.


Algemeen
Totale netto inhoud 386 Liter
Type koelkast Eéndeurskoelkast zonder vriesvak
Energieverbruik
Energieklasse D
Geluidsniveau 37 dB(A)
Geluidsniveau-klasse C
Jaarlijks elektrisch verbruik 97 kWh
Fysieke kenmerken
Breedte 595 cm
Diepte 707 cm
Hoogte 1860 cm
Ingebouwde LED verlichting
Kleur Zwart
Klimaatklasse T (16-43°C)
Vriezen
Invriescapaciteit 97 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 386 Liter
  • 1.189,00€
  • Excl. BTW: 982,64€
  • Adviesprijs fabrikant 1.299,00€
D

Print  PDF

Tags: ecolabelGLM71MCCSFLG ElectronicsKoelkast vrijstaandVrijstaande koelkastenIjskasten vrijstaandKoelkasten