HX6859/29 ProtectiveClean 5100 Philips Print  PDF

magazijnvoorraad

Wittere tanden. Zachte reiniging.Voel het verschil van de zachte reiniging met onze poetsdruksensor terwijl de gezondheid van uw tandvlees tot 100% verbetert ten opzichte van een handtandenborstelWittere tanden. Zachte reiniging.Wittere tanden in slechts 1 week.

  • Ingebouwde poetsdruksensor
  • 3 standen
  • 1 x BrushSync-functie
  • Reisetui

Wittere tanden in slechts één weekGebruik de W2 Optimal White-opzetborstel om tandaanslag te verwijderen en uw stralende glimlach terug te toveren. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen de tanden binnen een week witter maken.Keuze uit drie poetsstandenDeze tandenborstel kunt u aanpassen aan uw eigen poetsbehoeften dankzij de drie verschillende poetsstanden. De Clean-poetsstand is voor superieure reiniging. White is de ideale stand voor het verwijderen van tandaanslag. En Gum Care voegt een extra minuut poetsen met minder kracht toe, zodat u uw tandvlees zachtjes kunt masseren.Veilig en zacht voor gevoelige plekken, beugels, behandelde tanden en vullingenU bent altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen: onze sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings, en helpt gaatjes te voorkomen en de conditie van uw tandvlees te verbeteren.Philips Sonicare geavanceerde sonische technologieDe geavanceerde sonische technologie van Philips Sonicare stuwt water tussen de tanden, en de poetsbewegingen verwijderen tandplak voor een buitengewone dagelijks reiniging.Laat u weten wanneer u te hard poetstAls u te hard poetst, kunnen uw tanden en tandvlees beschadigd raken. Om dit te voorkomen, laat de Philips Sonicare ProtectiveClean een zacht pulserend geluid horen om u eraan te herinneren minder hard te drukken.Verbindt de slimme tandenborstel met slimme opzetborstelsEen technologie met microchip detecteert en synchroniseert de slimme opzetborstel met de slimme tandenborstel. De slimme tandenborstel en slimme opzetborstel vormen een krachtige combinatie die vervangingsherinneringen mogelijk maakt.Weet altijd wanneer u de opzetborstel moet vervangenAlle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Maar onze BrushSync-technologie houdt bij hoe lang u uw opzetborstel gebruikt en hoe hard u poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen, gaat er een lampje op het handvat branden en hoort u een korte piep. Op die manier weet u zeker dat uw opzetborstel altijd optimaal presteert.Aanmoediging om grondig te poetsenHebt u een elektrische tandenborstel met timer nodig? Onze QuadPacer laat u weten wanneer u de juiste hoeveelheid tijd hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van uw mond. De Smartimer vertelt u wanneer u de aanbevolen twee minuten hebt gepoetst.Maakt reizen makkelijker voor uIn het hoogwaardige reisetui kunt u uw tandenborstel hygiënisch opbergen. Met ons compacte oplaadstation blijft de tandenborstel ook onderweg opgeladen. Met één keer volledig opladen, werkt de tandenborstel twee weken bij normaal gebruik. De oplader is perfect voor langere reizen.


Algemeen
Aantal oscillaties-rotaties/min 62000
Aantal stuks 1 Stuks
Poetstechniek Sonische technologie
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Gebruiksgemak
AI technologie
Twee minuten timer
Poetsstanden
Aantal poetsstanden 3
Witte tanden
Stroom
Batterijtechnologie Lithium-ion
Maximale batterijduur 14 Dagen
  • 110,99€
  • Excl. BTW: 91,73€
  • Adviesprijs fabrikant 119,99€
  • Philips Sonicare: 60 dagen op proef Actie geldig tot 31/12/2023
    Actievoorwaarden bekijken
Test mij 60 dagenNiet tevreden? Stuur het product dan binnen 60 dagen retour en je ontvangt het aankoopbedrag terug. (zie actievoorwaarden)

Print  PDF

Tags: HX685929ProtectiveClean5100SonicarePhilipsElektrische tandenborstel